Agenda

Visita del Pare Noel

Consulta l'agenda cultural i d'activitats d'Andorra avui

Visita del Pare Noel

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

ACTIVITATS INFANTILS

Visita del Pare Noel

A Andorra la Vella. Cercavila pels carrers d’Andorra la Vella i Santa Coloma i arribada a la plaça del Poble. Hora: 18 h. Andorra la Vella. A Escaldes, recorregut per Escaldes-Engordany fins a la plaça Coprínceps, on el Pare Noel recollirà totes les cartes. A Canillo, sortida del Pare Noel davant del comú de Canillo amb arribada al Palau de Gel. Hora: 18 h. A Encamp, la sortida de les carrosses serà des de Casa Cristo i aniran acompanyades de l’espectacle Nabi fins al Complex, on a les 18 h hi haurà l’actuació dels alumnes de l’Escola de Teatre Musical Broadway. Al Pas de la Casa, les carrosses sortiran des de l’oficina de Turisme i estaran amenitzades per Moon Light Jugglers fins arribar al Centre esportiu, on també hi haurà, de les 16 h a les 19 h, tallers de manualitats. Dissabte, 24.

Tió de Nadal (Cia. El Sidral)

Nadalitza’t a Andorra la Vella. L’activitat tindrà lloc a l’avinguda Meritxell. Hora: de les 12 a les 14 h. Andorra la Vella. Dissabte 24.

Visita del Pare Noel i els seus follets

És imprescindible reservar plaça per família, a www.santjulia.ad. Es donarà prioritat als infants residents a la parròquia fins als 11 anys. Hora: de les 11 a les 13 h i de les 16 a les 18.30 h. Casa comuna. Sant Julià. Dissabte, 24.

Inflables, jocs i ludoteca

Inflables, jocs i ludoteca per als infants! Els matins i tardes de les vacances escolars de Nadal seran més divertides amb les activitats que et proposa Encamp i el Pas de la Casa. Fins al 4 de gener.

TALLER

Taller de manualitats

Podràs fer rens de xupa-xups, pinces i arbres de Nadal i boles decoratives per a l’arbre de casa. Hora: 16 h. Sala de festes del Complex esportiu i sociocultural. Encamp. Dissabte 24.

Follets de Nadal

Per a infants de 3 a 11 anys. Hora: de 11 a 14 h. Plaça de la Germandat. Sant Julià de Lòria. Dissabte 24.

Taller de manualitats amb la Sardinette

Viu el Nadal amb el taller de manualitats que farà La Sardinette. Hora: 16.30 h. Sala de congressos del Complex esportiu i sociocultural. Encamp. Dilluns, 26.

FESTES I TRADICIONS

Missa del gall

A Sant Julià, a l’església de Sant Julià i Sant Germà. A la sortida de la missa hi haurà xurros i xocolata per a tothom. Hora: 24 h.

A Encamp i el Pas de la Casa celebraran un any més la tradicional missa del gall, l’ofici religiós en commemoració del naixement de Jesús de Natzaret. Al Pas de la Casa la missa començarà a les 19.30 h a l’església de Sant Pere, i a Encamp, a les 24 h, a l’església de Santa Eulàlia. Dissabte, 24.

TEATRE

‘Els Pastorets’

Els nostres pastors preferits viatjaran a través del desert fins a Natzaret, on es trobaran amb tots els personatges per fer-nos riure i enamorar-nos, tot ballant i cantant al so de la música.

Hora: 20 h. Prat del Roure. Escaldes-Engordany. Dilluns, 26.

ESPECTACLES

Màgia amb Enric Magoo

Sota l’aparença d’un mag clàssic vestit amb frac i barret de copa, Enric Magoo fa un recorregut màgic per les diferents especialitats existents en el món de l’il·lusionisme.

Hora: 18 h.

Sala de festes del Complex esportiu i sociocultural. Encamp. Dilluns, 26.

tracking