Prediccions del zodíac

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Àries

Amb l'energia astral que avui està en joc, l'èmfasi esdevé accions concretes. Ha arribat el moment que analitzis el que has fet durant aquests últims tres mesos, que distingeixis el que és positiu del que és negatiu, i que busquis la manera de millorar els teus projectes. Et beneficies de les opinions objectives dels altres, aleshores sens dubte comparteix els teus plans i aleshores comprova què han de dir els altres. Vas per bon camí!
Taure
Sents la necessitat de decidir el teu destí als mesos que s'aproximen? Per què sents aquesta urgència? En general, no tens prou confiança en el teu futur. Com un nen petit, vols que les coses prenguin forma immediatament. L'actual combinació d'influències astrals us farà prendre consciència d'això de manera aspra. Però està en tu reaccionar d'acord amb això amb una de les teves millors cares.
Bessons
Els planetes i la seva influència indiquen un moviment que va des d'una energia emocionalment inestable a una que és molt més raonable. La teva feina en general, com també les teves habilitats crítiques en particular, seran més entusiastes. Notaràs que el maneig de les teves habilitats millora en exactitud i eficiència. Utilitza aquesta energia sàviament i reorganitza els arxius de la feina i de casa abans que s'acabi aquesta transició. Digues-li adéu al caos. Et sentiràs feliç d'haver-ho fet!
Cranc
Potser et trobes en una aventura amorosa excitant i eròtica, però amb les energies astrals del dia, les teves emocions es tornaran més estables i controlades. Això és bo! Ara és el moment per explorar junts altres àrees i per conèixer millor des d'un punt de vista intel·lectual. Això pot ser tan excitant com la relació física! Aquest període marcarà un fet important en la teva relació, així que fes-ho tan bé com sigui possible.
Lleó
Vells descontents, errors i malentesos que has estat reprimint avui sortiran de sobte a la llum, particularment pel que fa a les teves relacions més properes. Has de tenir molt clar que algunes de les teves relacions no estan funcionant, però segueixes evitant donar-los un final. L'energia celestial en funcionament us aclarirà les coses, però no us atorgarà l'energia perquè passi. Intenta concentrar-te en les relacions que ara et funcionen.
Verge
Avui potser tens un fort desig de compartir la teva feina i els teus interessos intel·lectuals. Has estat pensant molt darrerament, però ara és moment de verbalitzar les teves idees. La configuració planetària actual farà que la comunicació sigui més fàcil. Organitza una reunió i fes un esbós d'un mapa de rutes per al teu nou projecte. El treball en equip en aquest moment és especialment harmoniós i es poden generar moltes idees creatives en una reunió grupal. Actua atenta i consideradament!
Balança
tracking