Televisió

Una saga en perill?

L’autor de ‘Joc de Trons’, George R. R. Martin, alerta que els canvis als quals s’enfronta HBO Max podrien afectar diversos ‘spin-offs’ de la cèlebre epopeia.

Un fotograma de 'La Casa del Dragón', la preqüela de 'Joc de Trons'.

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Els últims canvis als quals s’està enfrontant HBO Max també podrien afectar el futur dels spin-offs de Joc de Trons. El mateix autor de l’epopeia fantàstica, George R. R. Martin, ha estat l’encarregat de revelar que la fusió de Discovery amb WarnerMedia, a la qual pertany la plataforma de pagament, està esquitxant les diverses adaptacions audiovisuals pendents d’aquesta saga literària. Alguns dels projectes continuen esperant el vistiplau, mentre que d’altres ja haurien estat descartats temporalment.

A través d’un blog, l’escriptor ha confirmat que algunes de les ficcions que estava preparant han estat “arxivades” per HBO Max a conseqüència de la reducció de costos que està intentant dur a terme l’empresa des del mes d’abril passat. Malgrat l’anunci, la decisió no afectaria, en principi, La Casa del Dragón, un dels majors èxits recents de la plataforma, la qual, de fet, ja ha estat renovada per a dues temporades més.

El cèlebre creador de l’univers de Joc de Trons ha revelat que algunes de les produccions que semblava que havien de veure la llum aviat continuen esperant a ser aprovades. “Alguns projectes s’estan movent més ràpid que d’altres, però el cert és que cap ha estat aprovat ara com ara, i ja s’han arxivat un parell”, assegura al respecte. “Els canvis d’HBO Max ens han impactat”, ha ressaltat Martin en la citada publicació a Internet.

La companyia audiovisual nord-americana no tan sols ha decidit mirar amb lupa el futur de les produccions derivades de Joc de Trons. En els últims mesos també s’han confirmat diverses cancel·lacions que han estat rebudes amb tristesa pels usuaris. En aquest sentit, Love Life, Boy Island o Minx tampoc comptaran amb noves temporades després dels reajustaments de comptes del gegant audio­visual.

tracking