Les estrenes del mes (i III)

L'esperada adaptació del videojoc ‘The last of us’ o la comèdia ‘Terapia sin filtro’, amb Jason Segel i Harrison Ford, completen les novetats d’aquest gener.

'The last of us' s'estrena el dia 16 a HBO Max.

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

The last of us’, 16 de gener a HBO Max. Basada en el videojoc homònim i protagonitzada per Pedro Pascal i Bella Ramsey, The last of us es desenvolupa 20 anys després que la civilització moderna hagi estat destruïda. Joel, un supervivent nat, és contractat per rescatar Ellie, una nena de 14 anys, d’una opressiva zona de quarantena, en un viatge esquinçador a través dels Estats Units.

–‘Truth to be told’ (T3), 20 de gener a Apple TV+. Octavia Spencer torna al seu paper de reportera d’investigació convertida en presentadora d’un podcast de crims en aquesta tercera temporada de Truth to be told, una sèrie basada en la novel·la While You Were Sleeping, de Kathleen Barber, que analitza l’obsessió dels Estats Units amb aquest gènere en els últims anys. Poppy Scoville (Spencer), frustrada per la falta d’atenció dels mitjans cap a la desaparició de diverses joves negres, s’uneix a una directora de col·legi poc ortodoxa (Gabrielle Union) per fer públics els noms de les víctimes.

–‘La chica de nieve’, 27 de gener a Netflix. Milena Smit, José Coronado i Aixa Villagrán encapçalen el repartiment d’aquest thriller basat en la novel·la de Javier Castillo. Una nena desapareix durant la cavalcada dels Reis Mags a Màlaga l’any 2010. Miren (Smit) és una periodista en pràctiques que, amb l’ajuda d’un col·lega (Coronado), posarà en marxa una investigació paral·lela a la de la inspectora Millán (Villagrán) que despertarà aspectes del seu passat que hauria preferit oblidar.

–‘Terapia sin filtro’, 27 de gener a Apple TV+. Un terapeuta en dol (Jason Segel) comença a trencar les regles i a dir-los als seus pacients exactament el que pensa en aquesta sèrie còmica de deu episodis escrita pels cocreadors de Ted Lasso Bill Lawrence i Brett Goldstein i el propi Segel. El repartiment compta amb Harrison Ford.

tracking