Agenda

Un nadal rocambolesc

Consulta l'agenda cultural i d'activitats d'Andorra avui

Un nadal rocambolesc

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

LA PROPOST DEL DIA

Un nadal rocambolesc

12 h: Recollida de cartes del Patge Reial. El Carter Reial recollirà les cartes de la mainada a la plaça Coprínceps.

18.30 h: Cavalcada dels Reis d’Orient. S’niciarà el seguici reial pels carrers d’Escaldes-Engordany i fins a Andorra la Vella.

ACTIVITATS INFANTILS

Arribada dels Reis MAgs d’Orient

Recorregut per la parròquia i arribada a la palça de la Germandat on hi haurà el lliurament de cartes. Hora: 18 h. Sant Julià de Lòria.

Nadal Xic

De 10 a 14 h i de 17.30 a 19.30 h: Jocs virtuals CIVR i jocs virtuals Osusa - Sala Polivalent.

De 12 a 13 h: Rondalles de Nadal a càrrec de Carol Caubet - Biblioteca comunal Pas de la Casa.

16 h: Pinta cares fluorescents i tallers de manualitats - Sala de Festes.

17.30 h: Repartiment de coca i xocolatines - Sala de Festes.

18 h: Baixada de torxes i forcs artificials - Plataforma de Grandvalira.

19 h: Arribada en carrossa dels Tres Reis d’Orient acompanyats de l’espectacle l’Orchestre Lumineux - Sala de Festes. Encamp.

Cavalcada dels Reis d’Orient

Cavalcada dels Reis d'Orient pels carrers de la Massana i recepció a la plaça de les Fontetes, on Ses Majestats rebran a tots els infants de la parròquia. Hora: 17 h.

Cavalcada dels Reis d’Orient

La Cavalcada sortirà de davant del Comú de Canillo i anirà desfilant fins a la plaça del Prat del Riu, on els tres Reis Mags rebran a tots els nens i nenes que ho desitgin. Hora: 18 h. Canillo.

VISITA

Visita guiada nocturna andorra la vella

Veniu a gaudir d'Andorra la Vella quan enfosqueix i es troba majestuosament engalanada amb motiu de les festes de Nadal. Hora: 19 h. Plaça de la Rotonda. Andorra la Vella.

EXPOSICIONS

‘Subirachs - la puresa de la creació’

A través d’una trentena de dibuixos originals i de cinc escultures de l’artista podrem explorar els diferents moments de la seva trajectòria. Sala Sergi Mas. Sant Julià de Lòria. Fins al 5 de gener.

Traces’

Segons Joan Ganyet, les fotografies de Traces són “la memòria i la pell dels murs de diverses ciutats històriques del mar Mediterrani”, com ara Atenes, Roma, Tarragona i Venècia, obtingudes entre els anys 2009 i 2019. Ambaixada d’Espanya a Andorra. Fins al 8 de febrer.

Pilar Jaraute

En aquesta mostra podrem veure sobretot paisatges, molts dels quals es poden reconèixer, i com a obra estrella presenta un tríptic fet en una finestra antiga on en obrir els porticons podem admirar un paisatge de muntanya. Biblioteca comunal. La Massana.

Fins al 4 de febrer.

Pessebre de Canillo

Per 14è any consecutiu, els carrers del poble de Canillo incorporen el tradicional pessebre de Nadal amb més de 200 figures que representen 31 escenes. Fins al 30 de gener.

‘Made in Paris: La generació de Matisse, Lagar i Foujita’

El Museu Carmen Thyssen Andorra acull la sisena mostra, Made in Paris: la generació de Matisse, Lagar i Foujita, una exposició que vol reflectir l’imant cultural de París entre final del segle XIX i principi del segle XX. Museu Thyssen Andorra. Escaldes. Fins al 8 de gener.

‘Històries per viure’

Descobreix l’exposició fotogràfica Històries per viure, de la fotògrafa i infermera del SAAS Chiqui Novis. Es tracta d’una mostra que convida a reflexionar al voltant del gest generós de la donació d’òrgans i l’oportunitat de vida que aquest gest implica. Sala d’exposicions del comú. Encamp. Fins al 9 de gener.

tracking