Televisió

Un fenomen revalidat

Netflix confirma que el gran èxit ‘Wednesday’ tindrà segon lliurament. La ficció de Tim Burton es va pensar inicialment en una única temporada de vuit capítols.

Jenna Ortega en el paper de Wednesday Addams.

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El fenomen de Netflix Wednesday (Miércoles), que segueix la vida de la fosca integrant de la família Addams i que està protagonitzat per Jenna Ortega, tindrà una segona temporada, que arribarà carregada de misteri. “Durant les últimes setmanes he estat caçada, encantada i imitada per milions de persones a internet. Ha estat pura tortura, gràcies”, narra en l’avançament el personatge d’Ortega, segons el vídeo difós per Netflix a les xarxes socials que anuncia la segona part de la història.

La sèrie, dirigida per Tim Burton, va ser plantejada en un primer moment com una història limitada de vuit capítols, però l’èxit mundial que ha suposat ha portat els seus creadors a continuar amb un segon lliurament. No obstant això, de moment no es té cap informació sobre la trama ni els reptes que la macabra filla dels bojos Addams haurà d’enfrontar.

La sèrie es va convertir en la producció en anglès més vista en una sola setmana de la història de Netflix, acumulant 341,2 milions d’hores de visualització, superant així la quarta temporada de Stranger Things, que comptava amb 335 milions d’hores. Temps després, Wednesday va aconseguir ser un dels èxits més grans de la història de la plataforma, perquè en els seus primers 28 dies va aconseguir 1.237 milions d’hores vistes. Això va posicionar la ficció en el lloc número 2 dels productes en anglès més populars de la companyia.

A les xarxes socials, la sèrie també va tenir un fort impacte i, per exemple, el ball que fa la protagonista amb la cançó Go Go Muck, de The Cramps, va ser replicat per milions d’usuaris que van ballar la coreografia disfressats del personatge.

A més d’Ortega, Wednesday està protagonitzada per Catherine Zeta Jones, Gwendoline Christie, Jamie McShane, Percy Hynes White, Hunter Doohan i Emma Myers, entre d’altres.

tracking