Televisió

Una nova plataforma

Skyshowtime, el servei d’NBCUniversal, Sky i Paramount Global, estarà disponible a Andorra i a altres vuit països europeus a partir del mes vinent.

El servei ja opera a hores d'ara en dotze països d'Europa.

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Falten amb prou feines unes setmanes perquè SkyShowtime, la nova plataforma d’NBCUniversal, Sky i Paramount Global, estigui disponible a Andorra. Fins al moment, s’havia apuntat al primer trimestre d’aquest any per al desembarcament. Ara, la web del servei de streaming indica que començarà a operar al Principat el mes que ve. I ho farà, a més, amb 21 de les sèries que HBO Max ha elimina recentment del catàleg.

El servei, que a hores d’ara es troba disponible en 12 països d’Europa (entre ells Dinamarca, Finlàndia, Noruega i Suècia), arribarà a Andorra al mateix temps que a Espanya, Eslovàquia, Hongria, Kosovo, Macedònia del Nord, Polònia, República Txeca i Romania. La plataforma es nodrirà de la combinació de les carteres de continguts que posseeixen Comcast (empresa matriu de NBCUniversal i Sky) i Paramount Global, posseïdors de marques com ara Universal, Paramount Pictures, Dreamworks, Peacock, Sky, Showtime, Paramount+ i Nickelodeon.

A manca d’informació detallada sobre les tarifes, tenim el referent nòrdic, on el seu preu de sortida estava fixat en 6,99 euros al mes. Està per veure si es mantenen aquests números o bé varien. En tot cas, haurà d’ajustar-se al canviant mercat actual, amb una fèrria competència on Netflix (més de 200 milions de subscriptors) i Disney+ (entorn dels 100 milions) estan al capdavant.

L’oferta d’aquests mercats serveix per fer-se una idea dels títols que es podran veure aquí. Per exemple, és d’esperar que hi hagi les ficcions de la franquícia Ley y Orden, sèries del segell Showtime com American Gigolo, i les produccions amb el segell de Taylor Sheridan com Yellowstone i Tulsa King, entre altres. Pel que fa a cinema, el servei inclourà films de Paramount i Universal com Top Gun: Maverick, Jurassic World Dominion, Minions o Downton Abbey: una nueva era.

tracking