cultura

Punt de trobada per a nous residents a Andorra

Consulta l'agenda cultural i d'activitats d'Andorra avui

Punt de trobada per a nous residents a Andorra

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

LA PROPOSTA DEL DIA

Punt de trobada per a nous residents a Andorra

Networking social. Punt de trobada per a nous residents a Andorra amb Andorrita.

Hora: 19 h.

Hotel Roc Blanc. Escaldes-Engordany.

Conferències

Xerrada ‘Per amor a l'art: Vermeer i la música’

La música era un tema comú a les pintures de l’Edat d’Or holandesa. Per tant, no és estrany que l’obra de l’artista Johannes Vermeer (1632-1675) inclogui moltes representacions d’instruments i conjunts corals. Hora: 20 h. Taller tèxtil i de vidre. Escaldes-Engordany.

VISITES

Visita guiada a Escaldes-Caldea

Aquesta volta ens permet visitar d’una forma relaxada i amena els llocs més emblemàtics i interessants d’Escaldes, Caldea. Hora: 10.30 h. Parc de la Mola. Escaldes-Engordany.

Visita guiada nocturna a Andorra la Vella

Explorem el centre històric, part de les seves escultures, monuments i l’arquitectura d’avantguarda, on la il·luminació juga un paper preponderant. Hora: 19 h. Plaça de la Rotonda. Andorra la Vella.

EXPOSICIONS

‘40 tacos 40 motos (Johnny Roqueta 1982-2022)’

Exposició que rememora els 40 anys del personatge Johnny Roqueta, del dibuixant Rafael Vaquer, amb il·lustracions de les diferents motos del personatge així com algunes de les pàgines del còmic. Museu del Còmic. La Massana. Fins al 28 de febrer.

‘Històries per viure’

11 fotografies que componen la mostra i que recull el retrat d'històries de pacients d'Andorra que han rebut un trasplantament gràcies a la solidaritat dels donants. Mostra de la fotògrafa Chiqui Novis. Edifici Sociocultural l’Estudi. Ordino. Fins al 26 de febrer.

‘Khrôma. L’univers emocional del color’

Khrôma. L’univers emocional del color és una exposició que pretén aprofundir en la importància particular de cada color i com aquesta apreciació pot variar d’una persona a l’altra.

Museu Thyssen. Escaldes-Engordany. Fins al 7 de gener del 2024.

‘N’hi ha per llogar-hi cadires’

Cadires petites, grosses, de colors, de fusta, entapissades o de reixeta! N’hi ha de tota mena. Ves a La Llacuna i hi veuràs la col·lecció de cadires restaurades al taller de restauració de l’Escola d’Art. Centre Cultural La Llacuna. Andorra la Vella. Fins al 26 de febrer.

‘Històries enllaçades’

El curs jove de l’Escola d’Art presenta Històries enllaçades, una exposició en què ens mostren els seus llibres il·lustrats amb uns grans dots d’originalitat.

Centre Cultural La Llacuna. Andorra la Vella. Fins al 2 de març.

‘Una mirada sostenible’

Guanyadors del concurs fotogràfic Una mirada sostenible, els tretze fotògrafs que participen en aquesta exposició han copsat la seva visió de la sostenibilitat i l'impacte de l'ésser humà en el planeta.

MW Museu de l’Electricitat. Encamp. Fins al 23 d’abril.

‘La dona i la bicicleta’

La mostra temporal amb què s’estrena el museu, La dona i la bicicleta, explica com aquest invent va ser un símbol i també un camp de batalla per lluitar, primer, per l’emancipació femenina i, actualment, cap a la igualtat entre dones i homes.

Bici Lab Andorra. Museu de la Bicicleta. Andorra la Vella. Fins al 30 de setembre.

‘Abracadabra’

Descobriu una de les facetes més desconegudes de la família Areny-Plandolit, la vinculació d’alguns dels seus membres amb el món de la màgia, camp en què van destacar de manera prominent a escala espanyola i internacional durant la primera meitat del segle XX. Museu Casa d’Areny-Plandolit. Ordino.

tracking