cultura

Taller per a artistes i adults 'Fabric Sculpture Doll'

Consulta l'agenda cultural i d'activitats d'Andorra avui

Taller per a artistes i adults 'Fabric Sculpture Doll'

Publicat per

Creat:

Actualitzat:

XERRADA

Xerrada EDNA · ‘Accidents mortals per allaus: anàlisi al Pirineu de Catalunya de 50 anys (1970-2020)’

Els ponents són Glòria Martí, de l’Institut Cartogràfic i Geològic de Catalunya; Íñigo Soteras, del servei d’urgències de l’hospital de la Cerdanya, i Ricard Cabré, de la unitat d’intervenció de muntanya dels mossos d’esquadra.

Hora: 19.30 h.

Teatre de les Fontetes. La Massana.

Xerrada literària del recull 'Afrorismos' de Lara Ripoll

Activitat que s’emmarca en la campanya 2023 de Mans Unides. La fotoperiodista Lara Ripoll ens presentarà el seu recull Afrorismos, que transmet la riquesa de la cultura oral africana. Un dels temes tractats serà la visió del paper de la dona a l’Àfrica.

Hora: 19 h.

Llibreria La Trenca. Andorra la Vella.

TALLERS

Taller per a artistes i adults ‘Fabric Sculpture Doll’

Taller a càrrec de l’artista tèxtil taiwanesa i resident de Faber Andorra Yen-Yu Tseng, per aprendre la tècnica d’embolcall, esculpir un ninot de tela i repensar el reciclatge tèxtil. Telèfon/adreça de contacte per a inscripcions: 890 853 / Taller.textil@e-e.ad. Hora: 16 h.

Taller tèxtil i de vidre. Escaldes-Engordany.

MÚSICA

Marina Caró a IQOS

Artista molt elegant, amb un gran repertori musical i una de les veus més boniques de Barcelona, cantarà els grans èxits actuals. Soul, pop i deep house.

Hora: 21.30 h. IQOS Lounge. Andorra la Vella.

EXPOSICIONS

‘40 tacos 40 motos (Johnny Roqueta 1982-2022)’

Exposició que rememora els 40 anys del personatge Johnny Roqueta, del dibuixant Rafael Vaquer, amb il·lustracions de les diferents motos del personatge. Museu del Còmic. La Massana. Fins al 28 de febrer.

‘Històries per viure’

Onze fotografies que componen la mostra i que recullen el retrat d’històries de pacients d’Andorra que han rebut un trasplantament gràcies a la solidaritat dels donants. Mostra de la fotògrafa Chiqui Novis. Edifici Sociocultural l’Estudi. Ordino. Fins al 26 de febrer.

‘Khrôma. L’univers emocional del color’

Khrôma. L’univers emocional del color és una exposició que pretén aprofundir en la importància particular de cada color i com aquesta apreciació pot variar d’una persona a l’altra.

Museu Thyssen. Escaldes-Engordany. Fins al 7 de gener del 2024.

CARNAVAL

Carnaval 2023 - Cercavila amb les escoles

Cercavila amb les escoles de Sant Julià de Lòria pels carrers de la parròquia amb l’animació de Kromacolors i Gigacolors i Cirquesta. Hora: 10.15 h. Pels carrers de la parròquia. Sant Julià de Lòria.

Carnaval 2023: Escaldes-Engordany / Andorra la Vella

Penjada del Carnestoltes, a l’av. Meritxell, 97, a l’altura de l’antiga seu d’Andorra Telecom, amb la col·laboració del grup de teatre Making off. Disseny i realització del ninot a càrrec dels nens i nenes del casal d’infants El Llamp. Hora: 19 h. Avinguda Meritxell. Andorra la Vella.

tracking