Agenda

La nena que va aturar el trànsit amb la seva bicicleta

Consulta l'agenda cultural i d'activitats d'Andorra avui

La nena que va aturar el trànsit amb la seva bicicleta

Publicat per

Creat:

Actualitzat:

ACTIVITATS INFANTILS

La nena que va aturar el trànsit amb la seva bicicleta

Contacontes sobre mobilitat, a càrrec de Contacontes LaVane. Hora: 16.30 h.

Bici Lab Andorra. Museu de la Bicicleta. Andorra la Vella.

El gall cocorokó - Contacontes

En una granja on vivia un gall que es deia Cocorokó amb molts animals més, un bon dia al matí, just quan el sol estava a punt de sortir, va passar el que mai havia passat a la granja. Hora: 11 h. Museu Fàbrica Reig. Sant Julià de Lòria.

ESPECTACLES

Màgia i el que sorgeixi

A càrrec de Marc Ferrer, il·lusionista, a l’exposició Abracadabra, il·lusionisme i màgia a cal Plandolit. Activitat recomanada a partir de 12 anys. Hora: 20 h. Museu Casa d’Areny-Plandolit. Ordino.

David Vivanco

L'artista David Vivanco farà caricatures en directe amb el seu IPAD. Aconsegueix la teva caricatura digital i emporta-te-la impresa. Hora: 18.30 h. IQOS Lounge. Andorra la Vella.

MÚSICA

Patricia Montavani b2b Richy Vuelcom

Progressive house a quatre mans. Hora: 21.30 h. IQOS Lounge. Andorra la Vella.

Vivrand en clau de soul

Vine a carregar energia a ritme de funk, soul, reggae, swing, jazz i soul amb nosaltres! Hora: 21.30 h. Hotel Sant Gothard. La Massana.

FESTES I TRADICIONS

Batucada amb Tokem x tu

Comença el matí de dissabte de Carnaval del Pas de la Casa amb el ritme de Tokem x Tu, un grup de batucada que us farà moure els peus com mai! Hora; 11 h. Pels carrers del Pas de la Casa. Encamp.

Dinar popular

Com ja es tradició, toca celebrar el segon dia de Carnaval del Pas de la Casa amb un dinar de germanor. Hora: 12.30 h. Plaça de l’església. Pas de la Casa.

Saló de carnaval amb inflables

Torna el Saló de Carnaval del Pas de la Casa, que tindrà inflables, activitats per a infants i un berenar! Hora: 15.30. Centre Esportiu del Pas de la Casa. Encamp.

Berenar de Carnaval

Res millor que un berenar popular per agafar forces i seguir amb els actes de celebració del Carnaval! Hora; 16.30 h. Centre Esportiu del Pas de la Casa. Encamp.

Sopar de Carnaval

El Sopar de Carnaval del Pas de la Casa és una activitat de germanor i de sorpreses. Enguany, es farà al Restaurant Cal Ruiz.

Hora: 21 h. Pas de la Casa. Encamp

Concurs de disfresses d’adults

No et perdis el concurs de disfresses d'adult del Carnaval del Pas de la Casa! Hi haurà grans premis per als guanyadors i molta diversió per a tots! Hora: 23.30 h.

Sala de festes del Pas de la Casa. Encamp.

Gimcana nocturna

No et perdis la gimcana nocturna que ha preparat la Comissió de Festes del Pas de la Casa per gaudir d'una nit sorprenent de Carnaval!. Hora: 01.30 h. Sala de festes del Pas de la Casa. Encamp.

Festa Flaix FM

Viu la millor Festa Flaix FM amb el DJ de renom internacional Miquel González!.

Hora: 02.30 h.

Sala de festes del Pas de la Casa. Encamp.

tracking