Prediccions del zodíac

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Àries Avui la parella probablement tindrà un paper més destacat a la teva vida que de costum. El canvi de l'alineació planetària marca el començament d'una travessia de tres setmanes durant la qual assumiràs trets més diplomàtics..

Taure En aquest moment la comunicació és el nom del joc per a tu. Hauràs de notar que l'atmosfera general es podria tornar més lleugera a causa de l'alineació astral. Durant les properes tres setmanes, la influència dels planetes et demanarà que estableixis una connexió més gran amb els teus veïns i familiars.

Bessons En aquest moment potser et resultarà difícil trobar les paraules justes i podries descobrir que és difícil acceptar els fets freds. Aquest vel cobreix el teu espai de comunicació com a resultat del canvi planetari que porta una influència nova, menys expressiva.

Cranc Les teves relacions podrien estar canviant ràpidament en aquest moment. Algunes amistats velles que van servir el seu propòsit estan desapareixent, mentre que altres de noves es mostren prometedores. Les teves connexions més fortes i compromeses canviaran i créixer amb tu.

Lleó Haver completat un vell projecte, potser comercial o personal, ha rebutjat el teu camí per començar-ne un de nou. Tindràs les properes dues setmanes per decidir cap a on vols anar des d'aquí. L'alineació planetària implica que hi haurà nous horitzons per explorar i fins i tot noves oportunitats comercials.

Verge Entusiasme, optimisme i felicitat són les paraules clau per avui amb la configuració astral actual. Tot anirà sobre rodes avui per a tu. La teva relació amb els teus éssers estimats i amics íntims es caracteritza per la bona comunicació i els compromisos sòlids, i les teves energies creatives estan fluint, com ho està la teva imaginació.

Balança L'alineació planetària implica que els esdeveniments dels darrers sis mesos han produït una enorme diferència en la teva personalitat, i has crescut força. Ara hauràs de decidir què significa aquest creixement per a tu en contemplar el teu futur. Ara com ara, el futur es veu bé. Hauràs de fer ús del teu bon sentit comú perquè continuï així.

Escorpí En aquest moment potser estàs considerant progressar a la teva educació, potser en un camp que mai abans hagis estudiat. Els teus horitzons s'estan expandint, i tens molta gana de coneixement.

Sagitari Les teves paraules podrien ser molt poderoses i descobriràs que tens més inclinació a promoure la pau a través de la teva comunicació amb els altres. Aquesta és una de les manifestacions del gran canvi enèrgic que es produeix avui mentre els planetes ingressen a una posició diferent..

Capricorn Avui es produeix un gran canvi planetari que marca el començament d'un cicle de tres setmanes durant el qual els planetes exerciran una influència important. Durant aquest període t'hauries de concentrar en les teves relacions amb els altres, especialment en l'aspecte de la comunicació.

Aquari En aquest moment s'està produint un canvi planetari significatiu que està creant una influència important que prevaldrà durant les properes tres setmanes. Durant aquest període descobriràs que tens més preocupació per la llar i la vida familiar.

Peixos Avui, gràcies al gran canvi planetari que s'està produint, podries pensar més al teu lloc en el terreny espiritual. Avui marca el final d'un canvi de tres setmanes i les noves influències astrals estan suggerint que et concentris més en qüestions religioses, intel·lectuals i filosòfiques.

tracking