Agenda

'La llibertat de l'esquí de muntanya'

Consulta l'agenda cultural i d'activitats d'Andorra avui

'La llibertat de l'esquí de muntanya'

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

LA PROPOSTA DEL DIA

'La llibertat de l'esquí de muntanya'

Es passarà el vídeo Esperit Skimo. A continuació, es projectarà el documental Els valors d’un equip. Hora: 21 h. Auditori Nacional d’Andorra. Ordino. La Massana.

CONFERÈNCIES

‘Noves formes de treballar i la seva implantació a Andorra’

Coneixerem les noves formes de treabllar com el coallotjament, cotreball, nòmades digitals, visat d’emprenedor…, tot el que cal per establir-ho a Andorra. Entrada gratuïta. Hora: 19 h. Hotel Roc Blanc. Escaldes-Engordany.

TEATRE

62a Temporada de Teatre d’Andorra la Vella: ‘Desig, un tramvia’

Una dona de família benestant arriba a un barri degradat, on la seva germana petita viu amb la seva parella. Una visita inesperada, que havia de ser breu, es convertirà en un daltabaix per a la parella i el seu entorn. Hora: 20.30 h. Teatre Comunal. Andorra la Vella.

CINEMA

Estrena del curt ‘Mariana’ i taula rodona posterior ‘Fem visible l’assetjament laboral’

Estrena del curt Mariana, de la directora andorrana Maria Caminal, i taula rodona posterior Fem visible l’assetjament laboral amb la participació de Maria Caminal, Victòria Santos, Cristina Fernández i Mònica Álvarez.

Hora: 20 h. Centre de Congressos. Andorra la Vella.

EXPOSICIONS

‘40 tacos 40 motos (Johnny Roqueta 1982-2022)’

Últim dia de l’exposició que rememora els 40 anys del personatge Johnny Roqueta, del dibuixant Rafael Vaquer, amb il·lustracions de les diferents motos del personatge així com algunes de les pàgines del còmic.

Museu del Còmic. La Massana.

‘Huella en Andorra’

Exposició de Jorge Colomina. Pintor espanyol autodidacte instal·lat a Nimes (França) i de reconeixement internacional, Colomina s’inspira en artistes de renom universal com ara Picasso, Miró, Cézanne o Matisse, entre d’altres. Horari: 10-13 h / 16-19 h de dilluns a divendres i 10-13 h dissabtes. Diumenges, tancat. Ambaixada d’Espanya a Andorra. Andorra la Vella. Fins al 27 d’abril.

‘Una mirada sostenible’

Guanyadors del concurs fotogràfic Una mirada sostenible, els tretze fotògrafs que participen en aquesta exposició han copsat la seva visió de la sostenibilitat i l’impacte de l’ésser humà en el planeta. Horari: de dimarts a dissabte de 9.30 h a 13.30 h i de 15 h a 18.30 h. Diumenge, de 10 h a 14 h.

MW Museu de l’Electricitat. Encamp.

Fins al 23 d’abril.

‘L’art de la talla de fusta i el seus artesans’

Recorregut a través dels seus artífexs, lauredians en aquesta ocasió, però que representen tota la comunitat pirinenca, d’aquest art considerat menor de la talla i musicadura de la fusta. Horari: de dimarts a divendres de 16 a 20 h i dissabtes de 10 a 13 h i de 16 a 20 h. Sala Sergi Mas. Sant Julià de Lòria. Fins al 15 d’abril.

‘Històries enllaçades’

El curs jove de l’Escola d’Art presenta Històries enllaçades, una exposició en què ens mostren els seus llibres il·lustrats amb grans dots d’originalitat.

Centre cultural la Llacuna. Andorra la Vella. Fins al 2 de març.

‘KHRÔMA. L’univers emocional del color

El Museu Carmen Thyssen Andorra acull la seva setena mostra titulada Khrôma. L’univers emocional del color, una exposició que pretén aprofundir en la importància particular de cada color i com aquesta apreciació pot variar d’una persona a l’altra.

Museu Thyssen. Escaldes-Engordany.

Fins al 7 de gener del 2024.

‘Aproximacions a la realitat’

Exposició d’Arnau Sánchez. Centre Cultural La Llacuna. Andorra la Vella. Fins el 24 de març.

‘Abracadabra: Il·lusionisme i màgia a cal Plandolit’

Descobriu una de les facetes més desconegudes de la família Areny-Plandolit, la vinculació d’alguns dels seus membres amb el món de la màgia, camp en què van destacar de forma prominent a escala espanyola i internacional durant la primera meitat del segle XX.

Museu Casa d’Areny-Plandolit. Ordino.

Fins al 31 d’agost.

tracking