Agenda

Komanem + súper jam

Consulta l'agenda cultural i d'activitats d'Andorra avui

Komanem + súper jam

Publicat per

Creat:

Actualitzat:

LLETRES

‘Mas amor por favor’

Presentació del nou llibre d’Arantxa Coca, escriptora i doctora en psicologia. Hora: 18.30 h. FNAC Andorra.

Andorra la Vella.

MÚSICA

Komanem + súper jam

El 9 de març el grup andorrà i català de rock Komanem fa quinze anys de vida i ho celebrarà amb un concert amb entrada gratuïta. La Fada Ignorant. Andorra la Vella.

Quim Salvat

Al març torna Quim Salvat a l’Auditori Nacional amb una proposta única i exclusiva: la presentació en directe i amb tota la banda dels nou temes que formen part del seu tercer treball d’estudi, L’últim despertar. Hora: 21.30 h.

Auditori Nacional d’Andorra. Ordino.

CONFERÈNCIES

‘L’imecrete: formigons de calç’

S’expliquen els nous-vells formigons de calç fets amb els materials actuals, amb prestacions ben definides, explicant-ne les bondats i les limitacions, així com alguns aspectes singulars del seu ús. Hora: 19 h. Col·legi Oficial d’Arquitectes d’Andorra. Andorra la Vella.

VISITA

‘Les dones i les fargues: Una història oblidada’

A càrrec d’Edgar Oto. Activitat que s’emmarca en la línia de treball relacionada amb la igualtat de gènere i la mirada inclusiva dels museus. Hora: a les 18 i a les 19 h.

TALLER

Taller d’iniciació al sushi

Aprendrem a fer diferentes peces de sushi i en finalitzar hi haurà una degustació. Hora: 20 h. Hotel Rock Blanc Holístic Wellness. Escaldes-Engordany.

Taller de te oriental

Descobreix el món del te i endinsat en la tendència actual de gaudir de noves experiències de manera saludable. Hora: 19 h. Biblioteca comunal. Encamp.

EXPOSICIONS

‘5 dones, 5 destins’

Exposició de dibuix i fotografia amb Rosa Mujal i Jean Luc Herbert. Edifici sociocultural l’Estudi. Ordino.

‘Una mirada sostenible’

Guanyadors del concurs fotogràfic Una mirada sostenible, els tretze fotògrafs que participen en aquesta exposició han copsat la seva visió de la sostenibilitat i l’impacte de l’ésser humà en el planeta.

MW Museu de l’Electricitat. Encamp.

Fins al 23 d’abril.

‘Pedalant com ahir’

Mostra monogràfica per desgranar la curiosa història particular que s’amaga darrera d’una de les peces que integra la col·lecció del museu, una història de ciclisme èpic, plena de romanticisme que no us podeu perdre.

Bici Lab Andorra · Museu de la bicicleta d’Andorra. Andorra la Vella. Fins a l’1 d’abril.

‘L’art de la talla de fusta i el seus artesans’

Recorregut a través dels seus artífexs, lauredians en aquesta ocasió, però que representen tota la comunitat pirinenca, d’aquest art considerat menor de la talla i musicadura de la fusta. Horari: de dimarts a divendres de 16 a 20 h i dissabtes de 10 a 13 h i de 16 a 20 h. Sala Sergi Mas. Sant Julià de Lòria.

Fins al 15 d’abril.

tracking