Agenda

'Color dins la foscor', Cecília Santañes Molina

Consulta l'agenda cultural i d'activitats d'Andorra avui

'Color dins la foscor', Cecília Santañes Molina

Publicat per

Creat:

Actualitzat:

ACTIVITATS

Xoco fest 2023

Mercat del cacau.

Taller infantil d’elaboracions de cacau. Matí i tarda.

17 h: contacontes amb Carol Caubet a la Fàbrica de xocolata.

20 h: tast de xocolata a cegues amb el mestre pastisser Pere Balsa.

Antiga caserna de bombers. Andorra la Vella.

MÚSICA

Sax Fest 2023

8.30 - 17.30 h: 1st Round solo sax competition.

18.30 - 19 h: Results 1st round.

Centre de Congressos. Andorra la Vella.

EXPOSICIONS

‘5 dones, 5 destins’

Exposició de dibuix i fotografia amb Rosa Mujal i Jean Luc Herbert. Edifici sociocultural l’Estudi. Ordino. Fins al 10 d’abril.

‘Color dins la foscor’, Cecília Santañes Molina

Color dins la foscor és una història personal, un diari il·lustrat que neix de la necessitat de compartir els alts i baixos que comporta passar per un càncer de mama. Hora: 19 h. Centre cultural la Llacuna. Andorra la Vella. Fins al 28 d’abril.

‘Paisatges d’aquarel·la’

Exposició d’aquarel·la de Mireia Tarrés. Hotel Roc Blanc Holistic Wellness. Escaldes-Engordany. Fins al 30 d’abril.

‘Una mirada sostenible’

Guanyadors del concurs fotogràfic Una mirada sostenible, els tretze fotògrafs que participen en aquesta exposició han copsat la seva visió de la sostenibilitat i l’impacte de l’ésser humà en el planeta. MW Museu de l’Electricitat. Encamp. Fins al 23 d’abril.

‘Huella en Andorra’

Exposició de Jorge Colomina. Pintor espanyol autodidacte instal·lat a Nimes (França) i de reconeixement internacional, Colomina s’inspira en artistes de renom universal com ara Picasso, Miró, Cézanne o Matisse, entre d’altres Ambaixada d’Espanya a Andorra. Andorra la Vella. Fins al 27 d’abril.

‘L’art de la talla de fusta i els seus artesans’

Recorregut a través dels seus artífexs, lauredians en aquesta ocasió, però que representen tota la comunitat pirinenca, d’aquest art considerat menor de la talla i musicadura de la fusta. Sala Sergie Mas. Sant Julià de Lòria. Fins al 15 d’abril.

‘Personae’

Exposició que recull trenta anys de carrera de l’artista Sam Bosque en un moment en què la seva obra es troba en un punt d’inflexió. Centre d’Art. Escaldes-Engordany.

Fins al 13 de maig.

‘Fragments del Pirineu’

Recull algunes pàgines de còmic de l’artista búlgara, resident a Andorra, Spaska Peeva. Museu del còmic. La Massana. Fins al 8 de juliol.

‘Abracadabra: il·lusionisme i màgia’

Descobriu una de les facetes més desconegudes de la família Areny-Plandolit, la vinculació d’alguns dels seus membres amb el món de la màgia, camp en què van destacar de forma prominent a escala espanyola i internacional durant la primera meitat del segle XX.

Museu Casa d’Areny-Plandolit. Ordino.

Fins al 31 d’agost.

tracking