Televisió

Les sèries del mes (II)

Aquest abril també ve marcat per l’estrena del thriller polític ‘La Diplomática’ (Netflix) o per una nova versió del film de Cronenberg ‘Inseparables’ (Amazon).

William Levy protagonitza 'Montecristo', inspirada en la cèlebre novel·la de Dumas.

Publicat per

Creat:

Actualitzat:

La Diplomática, 20 d’abril a Netflix. Debora Cahn, que ha treballat en sèries com Homeland o El ala oeste de la Casa Blanca, és la creadora d’aquest thriller polític en el qual Keri Russell es posa en la pell d’una diplomàtica enviada al Regne Unit com a ambaixadora dels Estats Units, enmig d’una crisi internacional.

-Inseparables. Dead Ringers, 21 d’abril a Amazon. Inspirada en la pel·lícula de culte de David Cronenberg, però amb protagonista femenina -Rachel Weisz en lloc de Jeremy Irons-, la trama gira entorn de dues bessones, ginecòlogues, que ho comparteixen tot: drogues, amants i la missió de transformar la pràctica amb la qual les dones donen a llum, encara que calgui desafiar els límits ètics de la medicina.

-Montecristo, 21 d’abril a Movistar Plus+. Basada en el clàssic literari d’Alexandre Dumas, narra la història d’Alejandro Montecristo (William Levy), un misteriós empresari, fundador d’una empresa tecnològica que ha despertat l’enveja i l’interès de molts, entre ells, de Fernando Álvarez Mondego (Roberto Enríquez), que es proposa adquirir-la. No obstant això, Álvarez ignora que ja va conèixer Montecristo en el passat i que aquest ha tornat buscant venjança.

-Tú también lo harías, 26 d’abril en Disney+. Ana Polvorosa, Michelle Jenner i Pablo Molinero protagonitzen aquest thriller que arrenca amb un atracament en un autobús, on els tres atracadors acaben morts, l’assassí aconsegueix escapar i hi ha sis testimonis incapaços d’identificar-lo. La policia, però, sospita que hi ha un pacte de silenci.

-Love and Death, 26 d’abril a HBO Max. Elizabeth Olsen i Jesse Plemons protagonitzen aquest drama escrit per David E. Kelley, que relata la veritable història de dues parelles que gaudeixen d’una vida plàcida en un petit poble de Texas, fins que una aventura extramatrimonial ho canvia tot.

tracking