Televisió

Harry Potter tindrà sèrie

Warner és a punt de tancar un acord per readaptar al format televisiu la popular sèrie literària de J. K. Rowling. La idea és que cada temporada se centri en un llibre.

El popular personatge va ser encarnat per Daniel Radcliffe a la saga cinematogràfica.

Publicat per

Creat:

Actualitzat:

La llargament rumorejada sèrie d’acció real de Harry Potter està a prop de convertir-se en realitat. Segons informa Bloomberg, Warner Bros. Discovery estaria a punt de tancar un acord per tornar a adaptar la popular saga literària de J. K. Rowling, però en aquesta ocasió en format televisiu.

El mitjà, que també va ser el primer a informar sobre el projecte ara fa poc més de dos anys, assegura que, a diferència del que s’havia especulat inicialment, es tractarà d’una adaptació directa dels llibres de Rowling i no d’un spin-off que expandeixi el seu univers a l’estil de la sèrie cinematogràfica d’Animales fantásticos, iniciada l’any 2016.

Concretament, la idea és que cada temporada es basi en un dels set llibres de la sèrie principal, per tant es tracta d’un projecte molt ambiciós que esperen que tingui un llarg recorregut. A més, segons l’acord, Rowling mantindria cert grau de participació creativa a la sèrie, pero es descarta que sigui la responsable principal o showrunner.

Warner Bros. porta anys buscant la manera més apropiada de traslladar a la televisió l’univers màgic de Harry Potter. I després de la fusió amb Discovery l’any passat, l’interès només s’ha incrementat.

La saga cinematogràfica, iniciada el 2001 amb Harry Potter i la pedra filosofal i formada per vuit pel·lícules, va generar més de 7.700 milions de dòlars en taquilla en l’àmbit mundial, i això és tan sols una petita part de tots els diners que ha generat Harry Potter com a marca.

Fonts pròximes al projecte suggereixen que les converses entre Warner Bros Discovery i els representants de Rowling encara es troben en una fase molt inicial, però que l’estudi buscaria arribar a un acord al més aviat possible per convertir la nova sèrie en buc insígnia de la nova plataforma de streaming que sorgirà de la fusió entre HBO Max i Discovery+.

tracking