Televisió

Arriba Warner TV

El nou canal s’estrena aquest divendres en substitució de TNT. Hi haurà una programació especial durant tot el cap de setmana, encapçalada pel film ‘Joker’.

Warner TV ja ho té tot a punt per al seu llançament.

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

arner Bros. Discovery reformula a partir d’aquest divendres el seu canal TNT, que passa a anomenar-se Warner TV. La fita coincideix amb la celebració internacional del centenari de Warner Bros. Studios. La reestructuració del canal pretén servir, al mateix temps, com commemoració i revitalització de la marca, que va ser absorbida per Discovery l’any passat.

Com a avançament, la multinacional ha llançat un vídeo que resumeix l’oferta de continguts del canal, que inclou “un extens catàleg de títols de referència del prestigiós estudi Warner Bros”. L’aposta de la marca és desenvolupar una oferta de continguts de qualitat amb un triple denominador comú: “varietat, entreteniment i molta diversió per a tots els públics”, ressalten des de la companyia.

La programació del canal serà integrada per sèries ja presents a TNT, com The Rookie, FBI i FBI: Internacional, acompanyades de comèdies que s’han convertit en clàssics de la televisió, com Friends i Big bang. El millor cinema de Warner Bros. també ocuparà un lloc privilegiat en el canal: serà la casa de l’Univers DC, juntament amb sagues de l’estudi com El senyor dels anells i Harry Potter.

Durant el cap de setmana del llançament, el canal oferirà una programació especial encapçalada per un dels títols més potents de DC: Joker, la pel·lícula dirigida per Todd Phillips i protagonitzada per Joaquin Phoenix, que es podrà veure divendres. L’endemà, el canal celebrarà en gran el centenari de Warner Bros. amb l’emissió, durant tota la jornada, d’alguns dels títols més emblemàtics de l’estudi.

Per completar l’aposta, diumenge a la tarda Warner TV estrenarà Expedición: Regreso al futuro, un programa de quatre episodis d’una hora que s’emetrà en forma de marató. La sèrie proposa un viatge a la recerca de les localitzacions de la trilogia cinematogràfica amb Josh Gates i Christopher Lloyd.

A aquesta oferta en lineal s’hi suma el servei Warner TV Now, que ofereix 800 episodis de contingut sota demanda integrat per les sèries de referència de Warner TV, així com un ampli catàleg de ficcions i produccions originals del grup.

tracking