televisió

Oferta declinada

Bob Odenkirk descarta la possibilitat de fitxar per Marvel. “No crec que estigui fet per a aquest món”, ha assegurat en una entrevista a ‘The Independent’.

Bob Odenkirk té clar que no vol formar part de l'univers Marvel.

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Mesos enrere va transcendir l’interès de Marvel perquè l’actor Bob Odenkirk interpretés el malvat d’una de les seves pròximes sèries, Wonder Man. Ara, l’actor ha deixat clar que no té interès a integrar-se en el concorregut univers cinematogràfic de la marca.

“M’agrada mantenir-ho tot amb els peus a terra, més proper. No crec que estigui fet per a aquest món”, ha afirmat a The Independent en una recent entrevista. “Estic fet per a personatges que identifiques amb l’oncle que podria viure porta amb porta amb tu”, afegeix.

Això li serveix fins i tot per a un personatge com Hutch, el protagonista de Nobody, dels productors de John Wick. “No deixa de ser un home de família, però la seva relació amb la violència és diferent. Ha canviat, però continua costant-li aconseguir un equilibri de veritat ara que viu la seva vida. M’importa això més del que podries imaginar. Podries dir que és una història personal de la meva vida i no alguna cosa del gènere d’acció.”

El personatge per al qual va sonar Odenkirk va ser Neal Saroyan, l’antagonista de Wonder Man, una de les pròximes ficcions en desenvolupament de Marvel, que tindrà Yahya Abdul-Mateen II com a protagonista. Destin Daniel Cretton, responsable de Shang-Chi y la leyenda de los diez anillos, figura com a productor executiu de la sèrie, que tindrà Andrew Guest com a guionista principal.

Mentrestant, l’actor acaba d’estrenar una altra sèrie, Lucky Hank, a AMC. Es tracta d’un projecte àcid, una comèdia negra amb la qual també pretén separar-se del paper de Saul Goodman, després de Breaking Bad i Better Call Saul. Aquesta ficció, que coprotagonitzen Mireille Enos i Paul Lieberstein, es va estrenar l’11 de març passat als Estats Units. De moment, però, no hi ha data prevista per al desembarcament a Europa.

tracking