Torna 'Por H o por B'

Skyshowtime fixa per al 26 de maig l’estrena de la segona temporada de la sèrie de Manuela Burló, rescatada després de la seva eliminació per part d’HBO Max.

Les protagonistes de 'Por H o por B'.

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

SkyShowtime ja ha posat data d’estrena a la segona temporada de Por H o por B. Els nous capítols de la sèrie, que va ser rescatada per la plataforma després que fos eliminada del catàleg d’HBO Max, es veuran a partir del 26 de maig al servei de streaming.

A més, els tres primers episodis de la primera temporada ja estan disponibles en exclusiva a la nova plataforma, amb un nou episodi disponible setmanalment. Així, cada set dies s’anirà completant l’arribada de tota la tanda anterior, aplanant el terreny a la segona.

Creada, escrita i dirigida per Manuela Burló Moreno i produïda per Globomedia i Lacoproductora, aquesta va ser una de les produccions espanyoles damnificades per l’estricta política de retallades iniciada a Warner Bros Discovery. Todo lo otro, Sin novedad i Foodie Love van ser altres ficcions del país veí que van ser descartades per HBO, però que van acabar entrant en el paquet adquirit per SkyShowtime, conjunció dels productes de Comcast (NBCUniversal i Sky) i Paramount Global.

Por H o por B va trobar nova casa després d’haver estat renovada per HBO Max per a aquesta segona temporada, de la qual va arribar a llançar fins i tot un primer tràiler. Ara, però, ja s’ha anunciat oficialment com una SkyShowtime Original dins de la plataforma.

A la segona temporada, formada per vuit episodis, les dues protagonistes continuen vivint a Malasaña, tot i que ara les coses són diferents. El barri no deixa de ser un parc temàtic de tendències eixelebrades, però les noies ja han trobat un lloc sense renunciar a la seva autenticitat. Hache (Marta Martín) té una nova feina en un saló de manicura, i Belén (Saida Benzal) continua perseguint el seu somni de ser actriu mentre treballa en el que pot. Molt aviat hauran de replantejar-s’ho tot.

tracking