Televisió

Un adeu amb crítiques

La cancel·lació de ‘Sexo/Vida’ a Netflix després de dues temporades no ha agradat gens ni mica a l’actriu Sarah Shahi, que s’ha desfogat en un pòdcast.

Sarah Shahi ja té nou projecte a ABC després del seu pas per 'Sexo/Vida'.

Publicat per

Creat:

Actualitzat:

Netflix va anunciar fa uns dies la cancel·lació de Sexo/Vida després de dues temporades. Un cop que s’ha sabut que la sèrie no tindrà un tercer lliurament, la seva protagonista ha carregat durament contra la plataforma d’streaming.

Sarah Shahi, encarregada d’interpretar Billie Connelly, va concedir una entrevista al pòdcast Not Skinny But Not Fat, en la qual va denunciar el tracte rebut per Netflix. “No vaig rebre el suport que vaig tenir en la primera temporada per part de les persones involucrades en la sèrie. Es va convertir en una cosa molt diferent per a mi i no em fa por dir-ho. Vaig tenir problemes. Mai més no tornaré a treballar per a Netflix després de dir tot això, però no puc mentir. Sens dubte, va ser un desafiament”, va admetre, sense entrar en més detalls.

A més, la intèrpret va lamentar no haver pogut treballar prou amb Adam Demos, actor que encarna Brad. “Em va molestar no poder treballar tant amb ell perquè realment m’agradaven les nostres trames i m’agrada com a actor. Era un company d’escena brillant. A més a més, el que va acabar succeint és que jo treballava molt i ell treballava molt poc”, es va queixar.

Per si no n’hi hagués prou, Shahi va criticar alguns aspectes de la trama. “A la temporada 2 crec que va haver-hi alguns moments molt efectistes. Aquest tipus de coses per a mi sempre són molt difícils. I va haver-hi altres coses que no podia secundar i van ser un desafiament. Però això és part del que faig. No sempre em portaré bé o estaré d’acord amb un cineasta. No sempre m’agradarà el que haig de fer o dir. Però la meva feina és fer-ho creïble”, va exposar.

La intèrpret, en tot cas, ja té acordat un nou projecte. Es tracta del pilot de Judgement, un drama d’ABC amb Joey Falco com a showrunner. Shahi hi exercirà com a protagonista i com a productora.

tracking