Agenda

Tendències de ciberseguretat

Consulta l'agenda cultural i d'activitats d'Andorra avui

Tendències de ciberseguretat

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

CONFERÈNCIES

'Tendències de ciberseguretat'

Com la IA i la computació quàntica canviaran els riscos de ciberseguretat a la societat actual. Amb Jorge Garcés, CTO & Co-Founder Aumentatium. Hora: 19.30 h. Hotel Roc Blanc Holistic Wellness. Escaldes-Engordany.

‘Primers auxilis i accidentats a la llar’

Xerrada informativa per a la gent gran. Es farà en col·laboració amb els bombers d’Andorra i l’acte està obert a tothom. Hora: 10 h. Casal del Poble. Encamp.

TALLER

‘Correllibre’

Activitat creativa i familiar en què es faran unes màscares amb motiu del dia de Sant Jordi. El taller serà a càrrec d’Íngrid Llenas. Hora: 17.30 h. Biblioteca comunal. Encamp.

LLETRES

‘Què podem llegir aquest sant jordi?’

Espai obert a tothom per cedir i agafar llibres, impulsat pel Club de lectura de la gent gran d’Andorra la Vella. Hora: 8 h. Centre cultural la Llacuna. Andorra la Vella.

‘Què podem llegir per sant jordi?’

Llibreters i editors presentaran les novetats literàries i ens explicaran les seves propostes perquè tinguem clar tot el que no ens podem perdre aquest Sant Jordi. Hora: 19.30 h. Biblioteca comunal. Escaldes-Engordany

‘Embarbussaments embarbussats’

Presentació del llibre Embarbussaments embarbussats, d’Antoni Rodríguez Barbarà. Hora: 19 h.

Biblioteca comunal. La Massana.

VISITA

Visita guiada nocturna A andorra la Vella

Explorem el centre històric, part de les seves escultures, monuments i l’arquitectura d’avantguarda, on la il·luminació juga un paper preponderant. Hora: 21 h.

Plaça de la Rotonda. Andorra la Vella.

Visita guiada a andorra la Vella

Aquesta activitat ens permet visitar d’una forma distesa els llocs més emblemàtics i interessants d’Andorra la Vella, incloent-hi el centre històric. Hora: 16 h. Plaça la Rotonda. Andorra la Vella.

EXPOSICIONS

‘Color dins la foscor’. cecília Santañes Molina

Color dins la foscor és una història personal, un diari il·lustrat que neix de la necessitat de compartir els alts i baixos que comporta passar per un càncer de mama. Hora: 19 h. Centre cultural la Llacuna. Andorra la Vella. Fins al 28 d’abril.

‘Paisatges d’aquarel·la’

Exposició d’aquarel·la de Mireia Tarrés. Hotel Roc Blanc Holistic Wellness. Escaldes-Engordany. Fins al 30 d’abril.

‘Una mirada sostenible’

Guanyadors del concurs fotogràfic Una mirada sostenible, els tretze fotògrafs que participen en aquesta exposició han copsat la seva visió de la sostenibilitat i l’impacte de l’ésser humà en el planeta. MW Museu de l’Electricitat. Encamp. Fins al 23 d’abril.

‘Huella en Andorra’

Exposició de Jorge Colomina. Pintor espanyol autodidacte instal·lat a Nimes (França) i de reconeixement internacional, Colomina s’inspira en artistes de renom universal com ara Picasso, Miró, Cézanne o Matisse, entre d’altres. Ambaixada d’Espanya a Andorra. Andorra la Vella. Fins al 27 d’abril.

tracking