Televisió

'Remake' a la vista

La productora Fremantle, propietària dels drets de ‘Los vigilantes de la playa’, té en projecte rodar una nova versió de la reeixida sèrie dels anys noranta.

Els protagonistes de 'Los vigilantes de la playa'.

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Los vigilantes de la playa tindrà un reboot en forma de sèrie que anirà a càrrec de Fremantle. La productora britànica té els drets de la mítica ficció dels anys 90 protagonitzada per David Hasselhoff, i ara n’està preparant un rellançament, segons revela Deadline. El projecte encara és en una fase molt embrionària, ja que, segons el mitjà, tan sols hi ha “converses inicials amb emissores i amb plataformes d’streaming” per dur-lo a terme.

Si tot surt segons ha planejat Fremantle, podríem acabar veient aquesta nova versió de Los vigilantes de la playa, tot i que pot ser que per a alguns espectadors sigui complicat imaginar-se aquesta història, que va durar 11 temporades, sense Hasselhoff, Pamela Anderson, David Charvet, Yasmine Bleeth i Nicole Eggert, entre altres. Cal recordar que Dwayne Johnson i Zac Efron ja van ser al capdavant d’una revisió en clau còmica per als cinemes, estrenada l’any 2017, que no va rebre bones crítiques ni el favor del públic.

Encara no es coneixen els noms dels possibles creatius d’aquest nou projecte, que la productora té al cap des del 2018. La idea se suma així a la tendència dels remakes i reboots del panorama audiovisual actual. L’últim, i més cridaner, és el de Harry Potter per a Max, la plataforma derivada d’HBO Max, que recentment va anunciar nous projectes en el seu esdeveniment de presentació.

Creada per Michael Berk, Douglas Schwartz i Gregory J. Bonann, Los vigilantes de la playa es va estrenar a l’NBC el 1989 i va ser cancel·lada després de només una temporada a causa dels baixos índexs d’audiència. Gràcies a la insistència de Hasselhoff (i al seu finançament personal), la ficció va ser rescatada per All American Television (que va passar més endavant a ser propietat de Fremantle), i se’n van arribar a fer 10 temporades més.

tracking