Televisió

Sèrie de reconciliació

Charlie Sheen i el productor Chuck Lorre tornaran a treballar junts després que les seves disputes a ‘Dos hombres y medio’ acabessin amb el comiat de l’actor.

Charlie Sheen està preparant el seu retorn al món televisiu.

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Charlie Sheen i Chuck Lorre, protagonista i cocreador, respectivament, de Two and a Half Men (Dos hombres y medio), treballaran junts en la comèdia de situació How to Be a Bookie, dotze anys després que les seves disputes personals els distanciessin. Segons s’ha pogut saber, Sheen tindrà un paper recurrent en aquesta sèrie, que serà protagonitzada pel còmic Sebastian Maniscalco i que s’estrenarà a la plataforma Max, resultat de la fusió entre HBO Max i Discovery+. Així n’ha informat en exclusiva Deadline, mitjà especialitzat en l’entreteniment.

Després de tot un reguitzell de baralles i insults per part de l’intèrpret l’any 2011, Sheen va ser acomiadat de Dos hombres y medio, i el personatge de Charlie Harper va morir sobtadament en aquesta reeixida sèrie de la CBS. Ara, però, Lorre i el mateix actor han decidit creuar novament els seus camins professionals després que el còmic es mostrés penedit públicament en diverses ocasions del seu comportament.

Després de Two and a Half Men, Sheen va protagonitzar la comèdia Anger Management (2012), el llargmetratge 9/11 (2015), sobre els atemptats del World Trade Center, i va actuar com a convidat a la sèrie The Goldbergs, de la cadena ABC. La seva aparició a How to Be a Bookie forma part del seu retorn a la televisió després d’haver-se confirmat que també participarà en una altra comèdia encara per produir-se: Ramble On de Doug Ellin.

How to Be a Bookie relata la història d’un veterà del món de les apostes a Los Angeles, que mira de tirar endavant entre la pèrdua de clients i la pressió de la seva família durant una aventura que el portarà per diversos racons de la ciutat de les estrelles. Omar J. Dorsey, Andrea Anders, Vanessa Ferlito, Jorge García i Maxim Swinton completen el repartiment de la sèrie.

tracking