Agenda

Concert amb Carlos Pires i la seva banda

Consulta l'agenda cultural i d'activitats d'Andorra avui

Concert amb Carlos Pires i la seva banda

Publicat per

Creat:

Actualitzat:

LA PROPOSTA DEL DIA

Concert amb Carlos Pires i la seva banda

Concert de música portuguesa a càrrec de la formació andorrana Grup Euphória seguit del concert a càrrec del cantor resident a França Carlos Pires i la seva banda.

Hora: 22 h. Complex esportiu i sociocultural. Encamp.

MÚSICA

Marta Dallerès · Concert de pop-rock

Amb la col·laboració de Xavi Requena a la bateria, Déborah López Vila al teclat, Ivan Castells, Ivo, i Ivan Martín a les guitarres, Jenny Dobarro al baix i el suport tècnic de Server-Sonos. Hora: 20 h. Teatre de les Fontetes. La Massana.

‘Soc un còdol’. L’ERA Arts Escèniques. Cicle Poesia i cia

Inspirada en la poesia d’autores andorranes, Soc un còdol recorre diferents universos artístics fusionats que ens expliquen com “la paraula sense sentit” erosiona la persona fins a dipositar-la als marges d’un riu que no atura el seu cabal. Hora: 19 h. Auditori Nacional d’Andorra. Ordino.

El mag Marc Ferrer a IQOS

Gaudeix d’un espectacle de màgia i deixa’t sorprendre.

Hora: 18.30 h. IQOS Lounge. Andorra la Vella.

VISITES

Visita guiada nocturna A andorra la Vella. Festival de llum i color

Explorem el centre històric, part de les seves escultures, monuments i l’arquitectura d’avantguarda on la il·luminació juga un paper preponderant. Hora: 21 h.

Plaça de la Rotonda. Andorra la Vella.

TALLERS

Taller de pintura mural intergeneracional

Taller de pintura mural intergeneracional a càrrec de la Sam Bosque, en el marc de l’exposició Personae. Nel mezzo del cammin di nostra vita, que recull trenta anys de carrera de l’artista. Horari: a partir de les 10 h.

Centre d’Art. Escaldes-Engordany.

‘Sonadons’

Una ocasió única per gaudir de les experiències musicals, del joc i del moviment amb els més petits. Hi haurà balls i cançons perquè els nens s’expressin en llibertat. Hora: A les 10 h i a les 11 hores. Biblioteca comunal. Encamp.

ACTIVITATS INFANTILS

Nascuts per llegir - Contacontes ‘La Nana i l’avi Papet’

Dos personatges en seran els protagonistes: la Nana i el seu avi, en Papet. Amb ells podrem compartir situacions del dia a dia, les quals donaran èmfasi i rellevància al vincle que s’estableix entre avis i néts. Hora: 11 h. Museu Fàbrica Reig. Sant Julià de Lòria.

CASTELLERS

Actuació castellera

Actuació castellera de l’aniversari del bateig amb els Castellers d’Andorra, els Castellers de Cerdanyola i els Manyacs de Parets. Hora: 17.30 h. Plaça de la Rotonda. Andorra la Vella.

EXPOSICIONS

‘La dona i l’ocell’

Set dibuixos dedicats a La dona i l’ocell, tècnica de rentat (tinta xinesa). Amb acrílic daurat. de Marc Roussel. Horari: de dilluns a divendres de 9 h a 20 h. Dissabte de 9 h a 13 h.

Edifici sociocultural l’Estudi. Ordino.

Fins al 20 de maig.

‘Paisatges d’aquarel·la’

L’artista andorrana Mireia Tarrés exposa al vestíbul de l’Hotel Roc Blanc. Una mostra centrada en paisatges, tant naturals com urbans, diürns i nocturns, tots realitzats amb la tècnica de l’aquarel·la. Hotel Roc Blanc. Escaldes-Engordany. Fins al 30 d’abril.

‘Tapís persa i Patchwork’

Exposició a càrrec de Pura Sánchez.

Biblioteca comunal universitària - Museu Fàbrica Reig. Sant Julià de Lòria.

Fins al 6 de maig.

‘Fragments de Pirineu’

Recull algunes pàgines de còmic de l’artista búlgara resident a Andorra Spaska Peeva. Museu del Còmic. Andorra la Vella.

Fins al 8 de juliol del 2023.

‘Personae. Nel mezzo del cammin di nostra vita’

Exposició que recull trenta anys de carrera de l’artista Sam Bosque en un moment en què la seva obra es troba en un punt d’inflexió.

Centre d’Art. Escaldes-Engordany.

Fins al 13 de maig.

tracking