Televisió

Les sèries del mes (I)

Les estrenes del maig inclouen una preqüela de ‘Los Bridgerton’ i una sàtira sobre el Watergate protagonitzada per Woody Harrelson i Justin Theroux.

Els protagonistes de 'Los fontaneros de la Casa Blanca'.

Publicat per

Creat:

Actualitzat:

Una preqüela de Los Bridgerton centrada en la reina Carlota; una sàtira sobre el Watergate protagonitzada per Woody Harrelson i Justin Theroux; una comèdia amb Patricia Arquette i Matt Dillon o la nova sèrie d’Aitor Gabilondo, El silencio, amb Arón Piper, són algunes de les noves sèries que arriben a les plataformes aquest mes.

–Los fontaneros de la Casa Blanca, ja disponible a HBO Max. El creador de Veep, Dave Mandel, converteix el Watergate en un drama satíric centrat en els homes que van organitzar l’assalt a les oficines dels demòcrates que va acabar obligant Nixon a dimitir. Woody Harrelson és Howard Hunt i Justin Theroux Gordon Liddy, exagents de la CIA i l’FBI, respectivament, en aquesta minisèrie de cinc capítols que treu a col·lació els aspectes més desconeguts i increïbles d’un dels grans esdeveniments polítics de la història recent dels Estats Units.

–Una pequeña luz, protegiendo a Anna Frank, ja disponible a Disney+. Minisèrie de vuit episodis que narra la història real de Miep Gies, la jove que va ajudar a amagar la família d’Anna Frank dels nazis durant la Segona Guerra Mundial. La britànica Bel Powley interpreta aquesta jove vital i vehement que no va dubtar a oferir ajuda a Otto Frank (Liev Schrieber) i la seva família en un moment històric en el qual les seves opinions podien costar-li la vida.

–La reina Carlota, una historia de los Bridgerton, 4 de maig a Netflix. Centrada en l’ascens al poder de la reina Carlota (Golda Rosheuvel), aquesta preqüela de Los Bridgerton creada per Shonda Rimes relata com el matrimoni de la jove reina amb el rei George va donar peu tant a una gran història d’amor com a un canvi social. La preqüela promet repetir la fórmula de drama i erotisme que ha convertit la sèrie original en un dels grans èxits de Netflix.

tracking