Televisió

Les sèries del mes (i III)

Una història d’espies en plena Guerra Freda, la reinvenció del clàssic ‘Atracción fatal’ o un documental sobre Joan Carles I completen les estrenes del mes de maig.

'Atracción fatal' arriba a SkyShowtime el dia 22.

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Spy/Master, 19 de maig a HBO Max. Ambientada en la Guerra Freda, narra una setmana a la vida del personatge fictici Victor Godeanu (Alec Secareanu), la mà dreta i conseller més pròxim del dictador romanès Nicolas Ceaucescu i també agent secret del KGB. Abans que la seva tapadora salti pels aires haurà de sortir de Romania i utilitzarà un viatge diplomàtic a Alemanya com a escapatòria cap als Estats Units. La sèrie, de sis episodis, va estrenar-se a la Berlinale.

–Atracción fatal, 22 de maig a SkyShowtime. Reinvenció del clàssic thriller psicosexual i referent cultural dels anys 80, aquesta sèrie explora els temes del matrimoni i la infidelitat des d’una perspectiva “moderna”. Amb Joshua Jackson com Dan Gallagher i Lizzy Caplan com a Alex Forrest, Alexandra Cunningham és la guionista, showrunner i productora executiva de la ficció.

–Juan Carlos, la caída del Rey, 22 de maig a SkyShowtime. Sèrie documental alemanya que s’embarca en un viatge internacional per indagar en la deterioració de la imatge del rei emèrit d’Espa­nya, Joan Carles I, i la seva implicació en negocis irregulars. Cap membre de la família reial espa­nyola ha participat en la producció, però sí que apareixen persones pròximes com l’exbanquer Mario Conde o Javier Ayuso, director de comunicació de la Casa Reial entre el 2012 i el 2014.

–Platónico, 24 de maig a Apple TV+. Sèrie còmica de deu capítols amb Rose Byrne i Seth Rogen. La trama se centra en una parella d’exmillors amics que s’acosten a la mitjana edat i reprenen la relació després d’una llarga època sense saber res l’un de l’altre. L’amistat d’aquest duo aviat es torna absorbent i desestabilitza les seves vides.

–Chino americano, la serie, 24 de maig a Disney+. Basada en la novel·la gràfica de Gene Luen Yang, aquesta producció narra la història de Jin Wang, un adolescent nord-americà la vida del qual canvia de manera radical quan es fa amic del fill d’un déu mitològic. Aquesta és la història de la lluita d’un jove per la seva pròpia identitat, relatada a través de la família, la comèdia i el kungfu.

tracking