Agenda

'Temps era temps... 1993!'

Consulta l'agenda cultural i d'activitats d'Andorra avui

'Temps era temps... 1993!'

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

CONFERÈNCIES

‘Cercant l’amor. 3 claus per a relacions plenes’

Durant aquests dos dies aprendràs ensenyaments i meditacions especials gràcies a la profunda saviesa de Buda, comprendràs que és possible estimar sense les cadenes de l’aferrament. Amb Guen Lochami, monja budista i mestra de meditació kadampa. Hora: 20.15 h. Hotel Roc Blanc. Escaldes-Engordany.

TEATRE

‘Temps era temps... 1993!’

Des de la signatura dels Pariatges fins al referèndum que va donar llum a la Constitució, aquesta petita història de la transició andorrana vol explicar més de set-cents anys d’història en un llenguatge jove, accessible, familiar i, de vegades, una mica gamberro. Hora: 20 h. Teatre de les Fontetes. La Massana.

FESTIVAL INTERNACIONAL DE PALLASSES

CIA. Mar Gómez: ‘SEMPREVIVA’

Dirigit per Mar Gómez i interpretada per Mar Gómez i Marcelo Mercante (músic).

Sempreviva és el primer solo de dansa teatre de la directora i coreògrafa Mar Gómez. Un espectacle interdisciplinari amb música en directe que es mou entre el realisme i la paròdia. Hora: 21 h.

Teatre Comunal. Andorra la Vella.

‘Les Pedettes: Las otras (o les altres)’

Intèrprets: Victoria Alcaraz, Cristina Casadevall i Laura Rodríguez.

Elles són elles: las otras (o les altres). I els altres… no són els que ells pensen que són. De fet, encara no saben per què han vingut. Hora: 23 h. La Fada Ignorant. Andorra la Vella.

MÚSICA

Marina Caró

Cantant amb un gran repertori musical i una de les veus més boniques de Barcelona, cantarà els grans èxits actuals. Soul, pop i deep house. Hora: 21.30 h. IQOS Lounge. Andorra la Vella.

EXPOSICIONS

‘Tapís persa i Patchwork’

Exposició a càrrec de Pura Sánchez.

Biblioteca comunal universitària - Museu Fàbrica Reig. Sant Julià de Lòria.

Fins al 6 de maig.

‘Personae. Nel mezzo del cammin di nostra vita’

Exposició que recull trenta anys de carrera de l’artista Sam Bosque en un moment en què la seva obra es troba en un punt d’inflexió.

Centre d’Art. Escaldes-Engordany.

Fins al 13 de maig.

‘La dona i l’ocell’

Set dibuixos dedicats a La dona i l’ocell, tècnica de rentat (tinta xinesa). Amb acrílic daurat. de Marc Roussel. Horari: de dilluns a divendres de 9 h a 20 h. Dissabte de 9 h a 13 h.

Edifici sociocultural l’Estudi. Ordino.

Fins al 20 de maig.

‘Fragments de Pirineu’

Recull algunes pàgines de còmic de l’artista búlgara resident a Andorra Spaska Peeva. Museu del Còmic. Andorra la Vella.

Fins al 8 de juliol del 2023.

‘La dona i la bicicleta’

Explica com aquest invent va ser un símbol i també un camp de batalla per lluitar primer per a l’emancipació femenina i, actualment, cap a la igualtat entre dones i homes.

Bici Lab Andorra · Museu de la bicicleta d’Andorra. Andorra la Vella. Fins al 30 de setembre.

tracking