Agenda

Geografies - marroc

Consulta l'agenda cultural i d'activitats d'Andorra avui

Geografies - marroc

Publicat per

Creat:

Actualitzat:

LA PROPOSTA DEL DIA

Geografies - Marroc

Foyer Auditori. Història del Marroc de lluny i de prop des dels Pirineus. Hora: 19 h. Auditori Nacional d’Andorra. Ordino.

VISITES

Visita guiada a Andorra la Vella

Aquesta activitat ens permet visitar d’una forma distesa els llocs més emblemàtics i interessants d’Andorra la Vella, incloent-hi el centre històric. Hora: 10.30 h. Plaça de la Rotonda. Andorra la Vella.

Visita nocturna guiada A Andorra la Vella

Els ensenyem a jugar i gaudir de la llum i recrear les emocions de la integració de l’entorn en l’espai que explorem junts. Hora: 21 h. Plaça de la Rotonda. Andorra la Vella.

Visita nocturna guiada a escaldes-Caldea

Explorarem la parròquia, part de les seves escultures, monuments i l’arquitectura d’avantguarda en què la il·luminació juga un paper significatiu. Hora: 21 h. Parc de la Mola. Escaldes.

EXPOSICIONS

‘La dona i l’ocell’

Set dibuixos dedicats a La dona i l’ocell, tècnica de rentat (tinta xinesa). Amb acrílic daurat, de Marc Roussel. Horari: de dilluns a divendres de 9 h a 20 h. Dissabte de 9 h a 13 h.

Edifici sociocultural l’Estudi. Ordino.

Fins al 20 de maig.

‘Fragments de Pirineu’

Recull algunes pàgines de còmic de l’artista búlgara resident a Andorra Spaska Peeva. Museu del Còmic. Andorra la Vella.

Fins al 8 de juliol del 2023.

‘El somni de Don Guillem’

Una experiència màgica amb hologrames que ens fa reviure la història del país.

Museu Casa d’Areny-Plandolit. Ordino.

Fins al 31 de maig.

‘Abracadabra: il·lusionisme i màgia’

Descobriu una de les facetes més desconegudes de la família Areny-Plandolit, la vinculació d’alguns dels seus membres amb el món de la màgia.

Museu Casa d’Areny-Plandolit. Ordino.

Fins al 31 d’agost.

‘La dona i la bicicleta’

Explica com aquest invent va ser un símbol i també un camp de batalla per lluitar primer per a l’emancipació femenina i, actualment, cap a la igualtat entre dones i homes.

Bici Lab Andorra · Museu de la bicicleta d’Andorra. Andorra la Vella.

Fins al 30 de setembre.

‘Khrôma. l’univers emocional del color’

Els colors s’han associat històricament a estats anímics, així com a situacions molt concretes. Musey Thyssen. Escaldes-Engordany.

Fins al 7 de gener.

tracking