Agenda

El Mag Marc Ferrer-Ruta de la Tapa

Consulta l'agenda cultural i d'activitats d'Andorra avui

El Mag Marc Ferrer-Ruta de la Tapa

Publicat per

Creat:

Actualitzat:

CINEMA

‘Riceboy Sleeps'-Cineclub

Pel·lícula d’Anthony Shim. Anys noranta. Una mare soltera coreana cria el seu fill als suburbis del Canadà, decidida a proporcionar-li una vida millor que la que ella mateixa ha deixat enrere. Hora: 21 h. Teatre Comunal. Andorra la Vella.

CONFERÈNCIES

‘Emprenedora de 0 a 100. El que ningú t'ha explicat'

Com preparar des de l’inici una start-up per rebre rondes d’inversió sèrie A. Amb Jorge Garcés. d’Aumentium. Hora: 19.30 h. Hotel Roc Blanc Holistic Wellness. Escaldes-Engordany.

Geografies - Marroc

Conferència -Foyer Auditori. Marroc i la història espiritual de l’extrem occident africà. Hora: 19 h. Auditori Nacional. Ordino.

FESTES I TRADICIONS

El Mag Marc Ferrer-Ruta de la Tapa

El Mag Marc Ferrer, il·lusionista, farà els següent circuit:

El Racó de l’Anna

Pastisseria El Cigne

Cafeteria Sant Eloi

Bar restaurant Muntanya

Fusió Crep&Burguer

Bare Nostrum

Hora: 19 h. Sant Julià de Lòria.

TALLERS

Taller intergeneracional sobre l’aplicació mòbil uclic

Aprèn a reservar l’Uclic des del teu mòbil i gaudeix així del transport a la demanda d’Encamp amb total facilitat! Hora: 15 h. Punt d’informació juvenil (PIJ). Encamp.

EXPOSICIONS

LIMINAL

Instal·lació interactiva que visualitza el pas inexorable del temps. Ella busca cosificar la frontera entre el present i el passat. En un espai fosc, un arc lluminós. Es tracta d’un portal del temps: quan l’espectador travessa aquesta demarcació, el seu reflex projectat es desplega en el temps gràcies a la tècnica de l’slit-scan. Bici Lab Andorra - Museu de la bicicleta. Andorra la Vella.

‘La dona i l’ocell’

Set dibuixos dedicats a La dona i l’ocell, tècnica de rentat (tinta xinesa). Amb acrílic daurat, de Marc Roussel. Edifici sociocultural l’Estudi. Ordino. Fins al 20 de maig.

‘El somni de Don Guillem’

Una experiència màgica amb hologrames que ens fa reviure la història del país. Recordant el passat amb tecnologies del present. Museu Casa d’Areny-Plandolit. Ordino.

Fins al 31 de maig.

‘Fragments de Pirineu'

Recull algunes pàgines de còmic de l’artista búlgara resident a Andorra Spaska Peeva. Museu del Còmic. Andorra la Vella.

Fins al 8 de juliol del 2023.

‘Històries per viure’

Exposició fotogràfica que mostra l’experiència de la donació i el trasplantament d’òrgans des d’un punt de vista íntim i personal. Hotel Rosaleda. Encamp. Fins al 26 de maig.

‘Khrôma. L’univers emocional del color’

Exposició que pretén aprofundir en la importància particular de cada color i com aquesta apreciació pot variar d’una persona a l’altra. Museu Thyssen Andorra. Escaldes-Engordany. Fins al 7 de gener.

tracking