Televisió

Salt a la televisió

L’univers cinematogràfic ‘Has Fallen’ es trasllada a la petita pantalla amb la sèrie ‘Objetivo: París’. L’actor francès Matthieu Kassovitz assumeix el rol protagonista.

Gerard Butler assumeix la producció de la sèrie, però no la protagonitzarà.

Publicat per

Creat:

Actualitzat:

La franquícia de pel·lícules Has Fallen fa el salt a la televisió. La saga d’acció protagonitzada per Gerard Butler i formada per les cintes Objectivo: La Casa Blanca (Olympus Has Fallen), Objectivo: Londres (London Has Fallen) i Objectivo: Washington D.C. (Angel Has Fallen) començarà a rodar en breu la primera sèrie del seu univers, Paris Has Fallen, segons informa Deadline.

La ficció estarà formada per vuit capítols i tindrà com a protagonista l’actor i director francès Mathieu Kassovitz. L’intèrpret, conegut pel paper de Nino a Amélie, donarà vida al personatge principal, Vincent, l’oficial de seguretat d’un ministre francès, el qual s’ha convertit en l’objectiu d’un grup terrorista liderat pel malvat Jacob.

Vincent treballarà braç a braç amb l’agent Zara, de l’MI6, per protegir el ministre. No obstant això, no ho tindran fàcil, perquè sospiten que un membre del servei de seguretat està passant informació a Jacob, la qual cosa explicaria per què el seu antagonista sempre va un pas per davant en l’objectiu de destruir París.

Deadline assenyala que Gerard Butler podria fer un cameo com l’agent del servei secret estatunidenc Mike Banning, tot i que no està tancat. Tot i així, l’actor està lligat a la sèrie a través de la seva companyia, Butler’s G-Base. De la seva banda, Howard Overman, creador de Misfits, és el guionista principal, mentre que Oded Ruski assumeix la direcció. El rodatge començarà el 30 de maig a París i Londres.

La sèrie ja té finestra d’emissió en països europeus com França (Canal+) i Alemanya (ZDF), però es desconeix on es podrà veure a la resta del continent. Les dues primeres pel·lícules de la saga Has Fallen estan disponibles a Netflix, mentre que la tercera es pot veure a Movistar Plus+. Un quart lliurament, Night Has Fallen, porta anys en preparació.

tracking