Televisió

Estrenes a la vista

Skyshowtime presenta el calendari de novetats per als propers mesos, entre les quals destaquen ‘Las invisibles’ o la comèdia dramàtica de misteri ‘Poker Face’.

Elena Anaya i Hugo Silva, en un moment de 'Mentiras pasajeras'.

Publicat per

Creat:

Actualitzat:

SkyShowtime continua ampliant el catàleg. La plataforma ha anunciat l’estrena de deu noves sèries originals, entre les quals s’inclou Las invisibles, el projecte del creador de Merlí amb Lolita i María Pujalte, que ja té data de llançament i tràiler. El 5 de juny és el dia triat per estrenar el primer dels 8 episodis de la nova sèrie d’Héctor Lozano, el llançament de la qual serà setmanal, amb un capítol cada dilluns. Las invisibles gira entorn d’un grup de cambreres de pis que netegen les habitacions d’un hotel de luxe al Mediterrani mentre intenten reestructurar les seves pròpies vides.

També destaca el pròxim llançament -encara sense data confirmada- de Mentiras Pasajeras, protagonitzada per Elena Anaya i Hugo Silva. Aquesta comèdia de vuit episodis de 30 minuts està produïda pels germans Almodóvar i compta en el repartiment amb noms com Pilar Castro, Quim Gutiérrez, Susi Sánchez, María Botto, María León, Pedro Casablanc i Julián López.

A més, s’han anunciat les segones temporades de títols com Por H o por B (el dia 26 de maig) i Los enviados, la sèrie protagonitzada per Miguel Ángel Silvestre, de moment sense data.

Altres ficcions que arribaran a la plataforma enguany són Poker Face, la comèdia dramàtica que proposa un cas a resoldre per episodi i està protagonitzada per Natasha Lyonne; i Django, una sèrie estil western que reinterpreta la pel·lícula del 1966. Més endavant estrenaran The Curse, un SkyShowtime Original protagonitzat per Emma Stone, Nathan Fielder i Benny Safdie, que explora com una suposada maledicció s’interposa entre una parella acabada de casar. També destaca la nova sèrie de Taylor Sheridan Special Ops: Lioness, protagonitzada per Zoe Saldaña, Nicole Kidman i Morgan Freeman.

Pel que fa a continuacions, l’esperada segona part de la temporada 5 de Yellowstone s’estrenarà també al llarg de 2023, igual que la segona part de 1923, protagonitzada per Helen Mirren i Harrison Ford, i de Tulsa King, amb Sylvester Stallone encapçalant el repartiment. L’aplaudida Halo, basada en el videojoc supervendes, torna també aquest any per seduir els fans amb una segona temporada.

tracking