Agenda

Festa de l'estiu del Club Piolet

Consulta l'agenda cultural i d'activitats d'Andorra avui

Festa de l'estiu del Club Piolet

Publicat per

Creat:

Actualitzat:

LA PROPOSTA DEL DIA

Festa de l'estiu del Club Piolet

Un any més ens trobarem per passar un matí de dissabte súper xulo! Pàrquing exterior de l’Illa Carlemany. Escaldes-Engodany.

MÚSICA

‘Jambo Andorra la Vella’

Festival cultural capdavanter i únic en el seu format i continguts que vol ser un referent, gràcies a la implicació de les diferents formacions musicals del país, reforçades amb actuacions foranes. Activitats i escenaris repartits pel Centre Històric. Andorra la Vella.

‘Cor de cambra Valls d’andorra i Coeur Vibrato’

Orquestra barroca: Vespres d'Arnadí

Orgue positiu: Nicolas Licciardi

Direcció: Catherine Métayer. Hora: 19 h. Santuari Nostra Senyora de Meritxell. Canillo.

‘Concert de primavera’

Les corals Les Orenetes i Sant Antoni de la Massana i la Coral Corazonistas de Barcelona oferiran un concert comú a l’església parroquial de Sant Iscle i Santa Victòria de la Massana. Hora: 21 h.

Església parroquial de Sant Iscle i Santa Victòria. La Massana.

CURSOS I TALLERS

‘Mentories d’emprenedoria one-to-one’

Descobreix el camí cap a l’èxit del teu projecte d’emprenedoria amb la nostra mentoria personalitzada, amb Jorge Garcés i Jessica Rivera. Hora: 10 h. Hotel Roc Blanc. Escaldes-Engordany.

‘L’energia dels cristalls’

Descobreix com i per què podem elevar la nostra energia mitjançant els cristalls. Amb Alejandra Yannelo (Fertil NaturaI). Hora: de 9.30 a 13.30 h. Hotel Roc Blanc. Escaldes-Engordany.

SORTIDA

‘Sortida d’etnobotànica’

Acompanyats del Manel Niell, biòleg de l'AR+I, farem un recorregut per la vall per aprendre a identificar algunes de les plantes. Hora: de 9.30 a 13.30 h. Pont de la Plana. Escaldes-Engordany.

VISISTA

‘Visita guiada al Camí hidroelèctric d’Engolasters’

Andorra Sostenible i FEDA t’apropem a instal·lacions de producció elèctrica claus en la transició energètica del nostre país.

Hora: d’11 a 12.30 h. Camí hidroelèctric d’Engolasters. Escaldes-Engordany.

ACTIVITATS INFANTILS

‘6a Festa Holi Andorra’

Com a novetat d'enguany, la festa s'acompanyarà de la participació d'escoles de dansa del país i de música en directe a càrrec del DJ Bandera. Us hi esperem!. Hora: 11 h. Plaça dels Arínsols. Encamp.

FESTES I TRADICIONS

‘Castellers’

Actuació castellera amb motiu de la celebració de la Diada dels Pirineus, amb els Castellers d’Andorra i els Malfargats del Pallars.

Hora: 17 h. Plaça Major. Ordino.

TEATRE I DANSA

‘3, 2, 1... acciómans enlaire i palplantat’

Els grups infantils Pròleg i Rèplica i els grups de circ i aeris de l’Aula de Teatre i Dansa presenten: Acció! 3, 2, 1... Mans enlaire i palplantat. Adaptació i direcció: Gemma Garcia Figuera. Hora: 21 h. Teatre Comunal. Andorra la Vella.

EXPOSICIONS

‘Elficòlegs a la Llacuna’

Un magnífic treball dels nens i nenes dels taller de plàstica de l’Escola d’Art d’Andorra la Vella, que durant tot un curs s’han convertit en estudiosos del món màgic, tot descobrint i creant éssers fantàstics! Hora: 9 h. Centre cultural la Llacuna. Andorra la Vella. Fins al 23 de juny.

‘Projecte fotogràfic d’autor, passat i present’

Exposició dels alumnes del curs Projecte d’Autor de l’Escola d’Art del comú. Centre cultural la Llacuna. Andorra la Vella. Fins al 26 de juny.

Integrats

Exposició fotogràfica Integrats, del Grup de Folklore Casa de Portugal. Edifici l’Estudi. Ordino. Fins al 30 de juny.

tracking