Prediccions del zodíac

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Àries Hi ha un instint de pertinença natural en tu que et fa gravitar cap a casa teva. Com un colom missatger que va ser deixat anar a 5000 milles del seu lloc d'origen, saps exactament el camí que has de prendre per tornar al teu niu de la manera més eficient i directa possible. L'alineació celestial d'avui us farà sentir sorprenentment sentimental respecte a la vostra situació domèstica.

Taure Potser part de la teva estabilitat depèn d'una altra persona o un benefactor d'algun tipus. Comparteixes recursos amb algú més, i això et fa sentir inseguretat en haver d'anar-te'n pel teu compte. Aquesta àrea de recursos compartits es troba força inestable en aquest moment, i és probable que hi hagi fluctuacions inesperades en diferents aspectes de la teva vida.

Bessons És probable que estiguis passant per una etapa dramàtica en aquest moment en què descobreixes formes completament noves i diferents de veure el món. Gravites cap a allò singular i estrafolari. Les persones i els llocs elèctrics, eclèctics i erràtics t'atreuen. Desitges explorar el món i tots els seus habitants.

Cranc Tingues més disciplina en la teva interacció amb els altres. La gent confiarà més en tu quan et vegi organització. Controla la teva tendència a rescabalar-te amb els altres, ja que hi ha un to guerrer al dia. L'energia celestial en joc us urgeix a solucionar la situació encoratjant la comunicació.

Lleó Hauràs de tenir cura de qui comparteixes les coses avui. Hi ha una mica de restricció en aquest moment al teu cercle d'amics. Sentiràs que encara que coneixes moltes persones, n'hi ha molt poques a les que veritablement pots considerar amics. No t'exigeixis gaire. L'energia astral en joc avui demana que tinguis intimitat amb menys persones.

Verge Tracta de no tenir expectatives per avui. Si no tens expectatives amb alguna cosa, mai no sentiràs decepció. Et resultarà més fàcil seguir el flux i les corbes del camí no us desconcertaran. L'energia celestial en joc posa més èmfasi en temes intensos que tenen a veure amb la vida, la mort i la regeneració.

Balança Sigues més realista sobre la manera com condueixes la teva llar. Potser necessiteu diagramar una estructura que funcioni per a les necessitats i resistències de tots els involucrats. Els valors i les finances podrien entrar en joc, i hi trobaràs molta sensibilitat. Aprofiteu les emocions poderoses causades per la configuració celestial d'avui.

Escorpí T'adonaràs que estàs cada cop més a prop de les teves amistats i relacions íntimes. La clau per a tu ara és adonar-te de la teva energia i assegurar-te que ningú no s'aprofita de tu. Organitza la manera com fas les coses, i assegura't que els teus socis compleixin amb la seva part. L'energia astral d'avui et demana que tinguis cura del teu costat emocional.

Sagitari Domina les teves despeses avui ja que et trobaràs en un estat mental més saludable si enfoques les finances de manera més conservadora. La seguretat vindrà quan deixis de gastar en frivolitats. Pressuposta els teus recursos – tant financers com emocionals. L'energia astral en joc d'aquest dia et demana que trepitgis el fre.

Capricorn Potser sentis limitacions a la teva carrera a causa de la configuració planetària actual. Podria ser que algú t'estigui retenint. Les teves emocions s'estan transformant en aquest moment, i la teva actitud agressiva t'ajuda a superar el sentiment de restricció que sents a la teva carrera.

Aquari Pots tenir extrema concentració a la teva feina, i posar-te emocional sobre la teva vida quotidiana. L'energia d'avui afegeix a l'equació la teva vida domèstica, i potser necessites considerar com la teva feina està afectant aquesta part de la teva vida.

Peixos Canvis inesperats a l'àrea romàntica et tindran malament portar. Quan sentis el sabor de la meravellosa màgia de la qual ets capaç amb un altre, és probable que desenvolupis una forta addicció cap a això que resultarà difícil de trencar.

tracking