Televisió

'Billions', punt i seguit

La sèrie finalitzarà amb la setena temporada, que s’estrena l’11 d’agost, però Paramount ja prepara fins a quatre ficcions derivades de la franquícia.

Paul Giamatti en un moment de 'Billions', una de les sèries més exitoses de SkyShowtime.

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Billions afronta el que serà el seu comiat de la televisió. Showtime ha anunciat que la sèrie protagonitzada per Paul Giamatti acabarà amb la temporada vinent, la setena, que s’estrena el pròxim 11 d’agost als Estats Units.

Ara bé, el desenllaç de la sèrie no podrà considerar-se exactament el final d’una era. La companyia de Paramount ha confirmat que està treballant activament en diversos possibles spin-offs, com s’havia avançat en el seu moment, que canviaran l’escala de la ficció.

Billions ha explorat amb audàcia el poder, els diners i l’avarícia d’una forma que ha fet d’aquesta sèrie un èxit massiu, i ha definit el seu propi gènere gràcies al talent creatiu de Brian Koppelman i David Levien”, ha assegurat Chris McCarthy, president de Paramount, que afegeix sobre el que es pot esperar del futur: “Ens hem associat amb ells per convertir aquesta sèrie en una franquícia global, amb diverses sèries derivades.”

McCarthy ja va avisar en el seu moment que hi havia fins a quatre spin-offs en diferents fases de desenvolupament: Billions: Miami (ambientada en el món de l’aviació privada); Billions: London (centrada en el món de les finances al Regne Unit, amb base a Londres); Millions (amb diversos joves en la trentena aspirants a magnats en el món de les finances que estan disposats a fer el que sigui per triomfar a Manhattan); i Trillions (basat en les històries fictícies de les persones més riques del món).

Damian Lewis, que va abandonar la ficció al final de la cinquena tanda, tornarà al repartiment per a aquest últim curs en antena sumant-se als veterans Giamatti, Corey Stoll, David Costabile, Asia Kate Dillon i Maggie Siff, entre d’altres. En els nous lliuraments, els tripijocs financers assoliran escala mundial, avança la cadena.

tracking