Agenda

Espectacle fi de curs teatre: 'Què passa a l'escola?'

Consulta l'agenda cultural i d'activitats d'Andorra avui

Espectacle fi de curs teatre: 'Què passa a l'escola?'

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

LA PROPOSTA DEL DIA

Espectacle fi de curs teatre: ‘Què passa a l’escola?’

Espectacle dels alumnes del taller: Introducció a l’espectacle, de La Capsa. Què passa a l’escola és una trama que explica el dia a dia dins del col·le. Hora: 19 h.

Ludoescola. Ordino.

VISITES

‘Setmana de l'energeia sostenible’

Visita a la xarxa de calor i fred d’Escaldes-Engordany i joc d’escapada. Hora: 18 h i 20 h. Camí hidroelèctric d’Engolasters. Escaldes-Engordany.

CONFERÈNCIES

Xerrada: ‘Coneix-te i transforma’t a través de l’eina del PsicoDisseny Humà’

Entrada gratuïta. Amb el Sr. Josep Casas, de QualitatHUB. Hora: 19.30 h. Hotel Roc Blanc. Escaldes-Engordany.

MÚSICA

Concerts preliminars Sona9

El Sona9 és el concurs de bandes emergents que organitza el grup Enderrock. De les propostes andorranes que es van presentar a la convocatòria s’han classificat per participar en el concert preliminar de dijous 22 de juny els artistes Rokyo (indie-pop, R&B), Juli Barrero (cançó folk d’autor) i Quim Salvat (cançó d’autor). Hora: 19 h. Auditori Nacional d’Andorra la Vella. Ordino.

EXPOSICIONS

‘Elficòlegs a la Llacuna’

Un magnífic treball dels nens i nenes del taller de plàstica de l’Escola d’Art d’Andorra la Vella, que durant tot un curs s’han convertit en estudiosos del món màgic, tot descobrint i creant éssers fantàstics! Hora: 9 h. Centre Cultural La Llacuna. Andorra la Vella. Fins al 23 de juny.

‘Clixé de Canòlich’

Recorregut íntim i nostàlgic, més de cent fotografies particulars inèdites de Canòlich, des del 1900 fins al 1999, acompanyades d'un centenar d'aparells fotogràfics amb què podrien haver estat fetes. Sala Sergi Mas. Sant Julià de Lòria. Fins a l’1 de juliol.

‘Fragments de Pirineu’

Recull algunes pàgines de còmic de l’artista búlgara resident a Andorra Spaska Peeva. Museu del Còmic. Andorra la Vella.

Fins al 8 de juliol.

‘El somni de Don Guillem’

Don Guillem et convida a recordar la seva intensa vida; la relació amb el carlisme, la seva activitat com a síndic de les valls d’Andorra, el seu paper com a promotor de la Nova Reforma i la passió dels seus dos matrimonis, en una experiència màgica amb hologrames que ens fa reviure la història del país.

Museu Casa d’Areny-Plandolit. Ordino.

Projecte fotogràfic d’autor, passat i present

Exposició dels alumnes del curs. Projecte d'Autor de l'Escola d'Art del Comú d'Andorra la Vella. Centre Cultural La Llacuna. Andorra la Vella. Fins al 26 de juny.

‘Integrats’

Exposició fotogràfica Integrats, del Grup de Folkore Casa de Portugal. Edifici l’Estudio. Ordino. Fins al 30 de juny.

Eduard Arranz-Bravo Diálogo

Diàleg Javier Balmaseda. Ambaixada d’Espanya a Andorra. Andorra la Vella. Fins al 17 d’agost.

tracking