Agenda

Monogràfic institut de la música. 'La Música del segle Xx. Una altra mirada'

Consulta l'agenda cultural i d'activitats d'Andorra avui

Monogràfic institut de la música. 'La Música del segle Xx. Una altra mirada'

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

LA PROPOSTA DEL DIA

Monogràfic institut de la música. ‘La Música del segle Xx. Una altra mirada’

No tota la música del segle XX és dissonant i terrible. Us fa por el segle XX? Veniu i ja no haureu de patir si apareix Schoenberg al programa de concert. Hora: 17 h. Centre cultural la Llacuna. Andorra la Vella.

CURSOS I TALLERS

Monogràfic: ‘Home Studio - Instruments virtuals i MIDI’

Monogràfic especialitzat en l’ús d’instruments virtuals i MIDI. Coneix i aprèn a fer servir programari i maquinari imprescindible per compondre, produir i dissenyar sons amb una de les eines més potents del segle XXI. Hora: 20 h. Centre cultural la Llacuna. Andorra la Vella.

CONFERÈNCIA

‘Abordar la consciència des de la mort’

Reflexionarem sobre què és consciència i què passa quan morim, amb Isabel Bernabeu, motivadora espiritual. Hora: 19.30 h. Hotel Roc Blanc. Escaldes-Engordany.

‘Presentació i tast de xocolates’

Gaudiu del tast de xocolates proposat per Xocland, primera fàbrica de xocolata del Principat d’Andorra i situada en ple centre del poble de la Massana. Hora: de 20 a 21.30 h. Museu de la Moto. Canillo.

MÚSICA

Concert jardins de Casa de la Vall

Tradicional Concert jardins de Casa de la Vall, sota el títol L’ONCA també bufa: viatges el Torb. El concert comptarà amb un quintet de vent de l’ONCA, amb la dramatúrgia i la direcció escènica de Joan Hernández, amb l’actriu andorrana Núria Montes i amb el director artístic de la Fundació ONCA, Albert Gumí. Hora: 22 h. Jardins de Casa de la Vall. Andorra la Vella.

FESTES I TRADICIONS

Festa parroquial de sant Pere

20.30 h: costellada.

22.30 h: cremada de falles d’Ordino i ball dels fallaires d’Ordino.

23.00 h: Crema del mai i ball de fi de festa.

Plaça del Prat de Call. Ordino.

EXPOSICIONS

‘Clixé de Canòlich’

Recorregut íntim i nostàlgic, més de cent fotografies particulars inèdites de Canòlich, des del 1900 fins al 1999, acompanyades d'un centenar d'aparells fotogràfics amb què podrien haver estat fetes. Sala Sergi Mas. Sant Julià de Lòria. Fins a l’1 de juliol.

‘Fragments de Pirineu’

Recull algunes pàgines de còmic de l’artista búlgara resident a Andorra Spaska Peeva. Museu del Còmic. Andorra la Vella.

Fins al 8 de juliol.

‘El somni de Don Guillem’

Don Guillem et convida a recordar la seva intensa vida; la relació amb el carlisme, la seva activitat com a síndic de les valls d’Andorra, el seu paper com a promotor de la Nova Reforma i la passió dels seus dos matrimonis, en una experiència màgica amb hologrames que ens fa reviure la història del país. Museu Casa d’Areny-Plandolit. Ordino.

Eduard Arranz-Bravo Diálogo

Diàleg Javier Balmaseda. Ambaixada d’Espanya a Andorra. Andorra la Vella. Fins al 17 d’agost.

‘Integrats’

Exposició fotogràfica Integrats, del Grup de Folklore Casa de Portugal. Edifici l’Estudi. Ordino. Fins al 30 de juny.

tracking