Agenda

Andrea Motis & Marco Mezquida - Festival de Jazz Andorra / Escaldes

Consulta l'agenda cultural i d'activitats d'Andorra avui

Andrea Motis & Marco Mezquida - Festival de Jazz Andorra / Escaldes

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

ESDEVENIMENTS ESPORTIUS

Sortida guiada fins a Ràmio

Un any més us volem convidar a celebrar amb nosaltres l’aniversari de la inscripció de la vall del Madriu-Perafita-Claror a la llista del Patrimoni Mundial. Per a l’ocasió, hem organitzat una sortida guiada fins a Ràmio.

Hora: de 9.30 a 13.30 h. Pont de la Plana. Escaldes-Engordany.

ACTIVITATS INFANTILS

Titellàrium

El Titellàrium proposa espais on els infants puguin viure els contes tradicionals i posar la seva imaginació per portar el conte tan lluny com vulguin. Hora: 17.30 h. Canillo.

MÚSICA

Andrea Motis & Marco Mezquida - Festival de Jazz Andorra / Escaldes

Andrea Motis i Marco Mezquida s’uneixen en un concert únic, i ho fan amb una naturalitat, fluïdesa, sensibilitat i complicitat entre ells difícils de trobar. Hora: 21 h. Sala Prat del Roure. Escaldes-Engordany.

‘Tot celebrant Tete. 25 anys sense Tete vs. 90 aniversari’. Festival de Jazz Andorra / Escaldes-Engordany

Tete Montoliu ha estat el músic de jazz consagrat com un dels grans del gènere i el padrí del nostre festival. És per això que en record dels 25 anys de la seva absència i la celebració l’any 2023 del seu 90 aniversari, sorgeix aquesta proposta extraordinària per mantenir viu i en escena el record de la seva figura i la seva obra. Hora: 19 h. Plaça Coprínceps. Escaldes-Engordany.

FESTES I TRADICIONS

Festa de la multicultura al Pas de la Casa

Comptarà amb ambientació musical i propostes gastronòmiques de les diferents comunitats participants, que elaboraran plats relacionats amb la cuina del seu país per tal que els assistents els puguin conèixer i degustar. L’entrada és gratuïta. Hora: 21.30 h. Plaça de l’Església. Encamp.

EXPOSICIONS

‘Clixé de Canòlich’

Recorregut íntim i nostàlgic, més de cent fotografies particulars inèdites de Canòlich, del 1900 al 1999, acompanyades d’un centenar d’aparells fotogràfics amb què podrien haver estat fetes. Sala Sergi Mas. Sant Julià de Lòria. Fins a l’1 de juliol.

‘Fragments de Pirineu’

Recull algunes pàgines de còmic de l’artista búlgara resident a Andorra Spaska Peeva. Museu del Còmic. Andorra la Vella.

Fins al 8 de juliol.

Eduard Arranz-Bravo. ‘Diálogo’

Diàleg amb Javier Balmaseda. Ambaixada d’Espanya a Andorra. Andorra la Vella.

Fins al 17 d’agost.

‘Notes sobre l’Antropocè’

L’exposició reuneix el treball de set artistes, internacionals i andorrans, que exploren les complexitats de la transformació de la nostra relació amb la natura. Sala d’exposicions del Govern. Andorra la Vella. Fins a l’1 d’octubre.

‘Refugiats. Andorra, país d’acollida’

La mostra vol retre homenatge a tots els refugiats que han passat pel Principat d’Andorra i plantejar una reflexió sobre el moment actual. Cal Pal. Ordino. Fins al 16 de març

tracking