Agenda

'Sons de l'univers'. Nits d'estiu als museus

Consulta l'agenda cultural i d'activitats d'Andorra avui

'Sons de l'univers'. Nits d'estiu als museus

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

VISITES

Itineraris guiats: Centre Històric i romànic d’Andorra la Vella

Descobriu la història, la tradició i la cultura passejant per Andorra la Vella, visitant-ne el llegat arquitectònic, escultòric i pictòric.

Hora: 16.30 h.

Centre històric d’Andorra la Vella. Andorra la Vella.

FESTIVALS

Festival d’astronomia Andorra Comapedrosa

Tallers d’astronomia i astrofotografia, espectacles, conferències, apagada de llums al poble d’Arinsal, observació amb telescopis i gastronomia.

Hora: 21 .30 h.

Per tota la parròquia. La Massana.

MUSEUS

‘Sons de l’univers’. Nits d’estiu als museus

Quin soroll fan els anells de Saturn? Què sentiries estant vora del Sol? Recordes què va dir Armstrong en trepitjar la Lluna per primer cop? Endinsa’t amb nosaltres en els sons de l’univers de la mà de l’astrònom Joan Pujol en un entorn únic. (S’aconsella portar una manta o estoreta per poder seure a terra.)

Hora: 22.30 h. Camí hidroelèctric d’Engolasters. Escaldes-Engordany.

EXPOSICIONS

‘Fragments de Pirineu’

Recull algunes pàgines de còmic de l’artista búlgara resident a Andorra Spaska Peeva. Museu del Còmic. Andorra la Vella.

Fins al 8 de juliol.

‘Clixé de Canòlich’

Recorregut íntim i nostàlgic, més de cent fotografies particulars inèdites de Canòlich, del 1900 al 1999, acompanyades d’un centenar d’aparells fotogràfics amb què podrien haver estat fetes. Horari: de dimarts a divendres de 16 a 20 h i dissabte de 10 a 13 h i de 16 a 20 h. Sala Sergi Mas. Sant Julià de Lòria.

Fins al 13 de juliol.

‘Integrats’

Exposició fotogràfica Integrats, del Grup de Folklore Casa de Portugal. Horari: de dilluns a divendres de 10 h a 13 h i de 15 h a 19 h.

Biblioteca comunal de la Massana. La Massana. Fins al 28 de juliol.

‘DesCORda’t’

Mostra d’una forma oberta i natural la cicatriu causada per una operació a cor obert i transmet valors com la superació personal, les ganes de viure i la positivitat.

Hotel Roc Blanc Holistic Wellness. Escaldes-Engordany. Fins a l’1 d’agost.

Eduard Arranz-Bravo. ‘Diálogo’

Diàleg amb Javier Balmaseda. Horari: de dilluns a divendres, de 10 a 13 h i de 16 a 19 h. Dissabte, de 10 a 13 h. Ambaixada d’Espanya a Andorra. Andorra la Vella. Fins al 17 d’agost.

‘JAPÓ. Una història d’amor i guerra’

Destacats artistes gravadors japonesos conviuen amb una mostra sobre la vida japonesa a través de l’exhibició d’armadures samurais, quimonos, objectes de la vida quotidiana i fotografies.

Centre d’Art. Escaldes-Engordany.

Fins al 23 de setembre.

‘Khrôma. L’univers emocional del color’

Exposició que pretén aprofundir en la importància particular de cada color i com aquesta apreciació pot variar d’una persona a l’altra. Museu Thyssen. Escaldes-Engordany.

Fins al 7 de gener.

tracking