Prediccions del zodíac

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Àries Avui podries sentir la necessitat de mantenir una mica de serietat a causa de l'energia astral en joc. Et portes bé amb tothom, però de vegades requereixes una mica de privadesa. En aquest moment podries estar analitzant qüestions personals o emocionals que són una mica confuses. No desitjaràs rentar els drapets al Sol.

Taure Podries haver de rendir-te davant del flux dels esdeveniments donat l'aspecte en joc d'avui. Els fets es podrien precipitar fora de control, de manera que no tractis d'interferir. En canvi, observa i espera. Podries observar alguns desenvolupaments interessants al lloc de treball. O podries ser testimoni d´una conversa important entre familiars.

Bessons No hi ha res a fer. Tot i que darrerament has estat treballant més durament a la feina, pot ser que hagis de treballar encara més dur. Hi ha certs problemes urgents que simplement no es podran resoldre sense la teva atenció. En general, saps que hi ha justícia al món. Així que no hi ha perquè molestar-se per la feina extra.

Cranc Amb l'aspecte en joc d'avui, potser necessiteu armar-vos d'una quota addicional de paciència. Podries sentir la necessitat d'afanyar les coses, però serà millor anar més a poc a poc. Podries estar treballant en un projecte que requereixi parar atenció als detalls. Assegureu-vos de verificar dues vegades l'ortografia i els càlculs financers.

Lleó Podries sentir que necessites donar explicacions a algú. Potser hi ha hagut algun problema de comunicació amb un company de feina. O potser no has estat d'acord amb algun familiar. Amb l'actual aspecte celestial, aquest és el moment ideal per aclarir qualsevol malentès. Seu amb la persona en qüestió i conversin llargament.

Verge Amb l'energia astral en joc, et podria resultar útil demanar ajuda als altres. Potser has estat lluitant per equilibrar els teus comptes. Parla amb un comptador perquè et faciliti les coses. O potser hagis intentat analitzar una relació desafiant. Seria útil que el converses amb un bon amic o amb un conseller espiritual.

Balança Podries estar prenent una decisió. Potser has estat intentant triar un nou lloc per viure. Podries estar buscant el lloc adequat que es convertirà en la teva nova llar al mapa. O podries estar buscant un nou departament o casa a la teva ciutat actual. Amb l'aspecte actual, podries tenir una intuïció important.

Escorpí Podries estar buscant un canvi a la teva carrera o vida professional. Potser t´interessi constituir una nova societat amb algú. O potser et resultaria útil consultar un altre advocat o assessor financer. És temps dincorporar una mica denergia nova a la barreja.

Sagitari Amb l'actual alineació planetària, podries descobrir que et cal presentar-te amb més força. Al lloc de treball, podries tenir idees interessants relatives a una situació comercial. Els altres potser estan massa preocupats per prestar-te atenció. Troba la manera d'aconseguir que la teva perspectiva sigui clara.

Capricorn Podria haver-hi canvis sobtats al programa. Podria cancel·lar-se una reunió de negocis o potser no aconsegueixis ubicar un client. Podries haver de reorganitzar el teu calendari familiar. Un parent que tenia pensat visitar-te podria haver de fer-ho en un altre moment. O la teva parella potser té un canvi d'horari a la feina.

Aquari Podries reprendre una relació que va quedar suspesa durant un temps. Potser van ser socis comercials fa anys. Amb l'energia d'avui podries investigar la possibilitat de tornar a treballar plegats. O potser has sortit amb algú que s'acaba de tornar a creuar en el teu camí.

Peixos Podries sentir nerviosisme i intranquil·litat. No et preocupis, no ets a la vora de la bogeria. L?activitat dels planetes està exagerant aquests sentiments. Amb una configuració astral somiadora, és probable que et distreguis. Podries sentir que el cos no et conté.

tracking