Agenda

Descoberta del conjunt històric de les Bons

Consulta l'agenda cultural i d'activitats d'Andorra avui

Descoberta del conjunt històric de les Bons

Publicat per

Creat:

Actualitzat:

LA PROPOSTA DEL DIA

Descoberta del conjunt històric de les Bons

Sota la llum del cel estrellat descobrirem els secrets que amaga l’església de Sant Romà de les Bons i tot el seu conjunt històric. Hora: 21 h. Conjunt històric de Les Bons. Encamp.

FESTES I TRADICIONS

Sant Cristòfol: Benedicció de vehicles

Missa solemne a càrrec de Mossèn Ramon. A continuació es realitzarà la tradicional benedicció dels vehicles fins a les 13 h. Hora: 11 h. Plaça Carlemany. Canillo.

ACTIVITATS INFANTILS

Taller de circ

A càrrec de la companyia Viu i Riu. Vuit zones diferents per experimentar lliurament les diverses tècniques del circ: malabars de swing, de llançament; corda d’equilibri i plataforma; zones de punteria; xanques; hula-hoop, etc. Hora: de 18 a 21 h. Plaça Rocacorba. Sant Julià de Lòria.

Taller d’energia solar i observació del sol amb telescopi

El taller comença explicant les característiques de la nostra estrella, el Sol. Expliquem com aquest astre produeix la seva energia. Hora: 17.30 h. Jardí de la Biblioteca Universitària - Museu Fàbrica Reig. Sant Julià de Lòria.

TEATRE I DANSA

Bram amb ERA

BRAM és el viatge vital de dues personatges que cavalquen pel que és desconegut cap a un lloc on trobar-se. Un camí ple d’incertesa i de por, on descobreixen que la major fortalesa és acceptar la pròpia vulnerabilitat. Hora: 19 h. Engolasters. Esacaldes-Engordany.

EXPOSICIONS

‘Clixé de Canòlich’

Recorregut íntim i nostàlgic, més de cent fotografies particulars inèdites de Canòlich, del 1900 al 1999, acompanyades d’un centenar d’aparells fotogràfics amb què podrien haver estat fetes. Horari: de dimarts a divendres de 16 a 20 h i dissabte de 10 a 13 h i de 16 a 20 h. Sala Sergi Mas. Sant Julià de Lòria.

Fins al 13 de juliol.

‘Integrats’

Exposició fotogràfica Integrats, del Grup de Folklore Casa de Portugal. Horari: de dilluns a divendres de 10 h a 13 h i de 15 h a 19 h.

Biblioteca comunal de la Massana. La Massana. Fins al 28 de juliol.

‘DesCORda’t’

Mostra d’una forma oberta i natural la cicatriu causada per una operació a cor obert i transmet valors com la superació personal, les ganes de viure i la positivitat.

Hotel Roc Blanc Holistic Wellness. Escaldes-Engordany. Fins a l’1 d’agost.

Eduard Arranz-Bravo. ‘Diálogo’

Diàleg amb Javier Balmaseda. Horari: de dilluns a divendres, de 10 a 13 h i de 16 a 19 h. Dissabte, de 10 a 13 h. Ambaixada d’Espanya a Andorra. Andorra la Vella. Fins al 17 d’agost.

‘JAPÓ. Una història d’amor i guerra’

Destacats artistes gravadors japonesos conviuen amb una mostra sobre la vida japonesa a través de l’exhibició d’armadures samurais, quimonos, objectes de la vida quotidiana i fotografies.

Centre d’Art. Escaldes-Engordany.

Fins al 23 de setembre.

‘Khrôma. L’univers emocional del color’

Exposició que pretén aprofundir en la importància particular de cada color i com aquesta apreciació pot variar d’una persona a l’altra. Museu Thyssen. Escaldes-Engordany.

Fins al 7 de gener.

tracking