Agenda

'La Santa, el Rus i el Comte'

Consulta l'agenda cultural i d'activitats d'Andorra avui

'La Santa, el Rus i el Comte'

Publicat per

Creat:

Actualitzat:

LA PROPOSTA DEL DIA

‘La Santa, el Rus i el Comte’

Visita teatralitzada per Santa Coloma. Tres personatges molt representatius de Santa Coloma us guiaran, mitjançant una visita insòlita, per les singularitats del poble en un recorregut que repassa els moments més fascinants de la història d’Andorra. Hora: 18 h. Santa Coloma - per tot el poble. Andorra la Vella.

ACTIVITATS INFANTILS

TAller d’energia solar i observació del sol amb telescopi

El taller comença explicant les característiques de la nostra estrella, el Sol. Expliquem com es produeix la seva energia i de quina manera. Hora: 17.30 h. Jardí de la biblioteca comunal universitària - Museu Fàbrica Reig. Sant Julià de Lòria.

ITINERARIS GUIATS

Visita del Bici Lab i Art al carrer en bicicleta

El Bici Lab és molt més que un museu, és una experiència sensorial gràcies a una visita que et farà participar durant el recorregut tot fent ús de les tecnologies més avançades. Hora: 10 h. Andorra la Vella.

ACTIVITAT

Encamp en clau de llum

Començarem amb l’actuació de dansa de l’Esbart Sant Romà i continuarem amb un videomapatge sobre la història de Radio Andorra a la façana del mateix edifici. Per cloure la vetllada hi haurà l’actuació del grup musical The Fraggles Rock. A més, hi haurà una food truck durant tota la nit. Hora: 22.45 h. Ràdio Andorra. Encamp.

EXPOSICIONS

‘Clixé de Canòlich’

Recorregut íntim i nostàlgic, més de cent fotografies particulars inèdites de Canòlich, del 1900 al 1999, acompanyades d’un centenar d’aparells fotogràfics amb què podrien haver estat fetes. Horari: de dimarts a divendres de 16 a 20 h i dissabte de 10 a 13 h i de 16 a 20 h. Sala Sergi Mas. Sant Julià de Lòria.

Fins al 13 de juliol.

‘Integrats’

Exposició fotogràfica Integrats, del Grup de Folklore Casa de Portugal. Horari: de dilluns a divendres de 10 h a 13 h i de 15 h a 19 h.

Biblioteca comunal de la Massana. La Massana. Fins al 28 de juliol.

‘DesCORda’t’

Mostra d’una forma oberta i natural la cicatriu causada per una operació a cor obert i transmet valors com la superació personal, les ganes de viure i la positivitat.

Hotel Roc Blanc Holistic Wellness. Escaldes-Engordany. Fins a l’1 d’agost.

Eduard Arranz-Bravo. ‘Diálogo’

Diàleg amb Javier Balmaseda. Horari: de dilluns a divendres, de 10 a 13 h i de 16 a 19 h. Dissabte, de 10 a 13 h. Ambaixada d’Espanya a Andorra. Andorra la Vella. Fins al 17 d’agost.

‘JAPÓ. Una història d’amor i guerra’

Destacats artistes gravadors japonesos conviuen amb una mostra sobre la vida japonesa a través de l’exhibició d’armadures samurais, quimonos, objectes de la vida quotidiana i fotografies.

Centre d’Art. Escaldes-Engordany.

Fins al 23 de setembre.

‘Khrôma. L’univers emocional del color’

Exposició que pretén aprofundir en la importància particular de cada color i com aquesta apreciació pot variar d’una persona a l’altra. Museu Thyssen. Escaldes-Engordany.

Fins al 7 de gener.

tracking