Agenda

Esferodinàmia

Consulta l'agenda cultural i d'activitats d'Andorra avui

Esferodinàmia

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

LA PROPOSTA DEL DIA

Esferodinàmia

Com treballar amb la pilota tant durant l’embaràs com en el part. Amb Cris Armengol i Paula Mulet. Hora: 19 h. Hotel Roc Blanc Holistic Wellness. Escaldes-Engordany.

FIRES I MERCATS

La Serenalla

La Serenalla Market Espais de mercat d’artesans i productors, espais de música, de benestar, música, tallers i reflexió, al Prat Gran. Tot el dia. Prat Gran. La Massana.

MÚSICA

Patxi Leiva

Concert de Patxi Leiva. Hora: 20.30 h. The Roof Top Van. Escaldes-Engordany.

Tast de cerveses i concert de Reeloops

Gaudiu de la degustació de cerveses a càrrec de la cerveseria Blót de Canillo, amenitzada per Reeloops amb el seu repertori de música dance electrònica durant dues hores en sessió non-stop, a càrrec d’un DJ professional amb l’espectacular veu de Mar Capdevila i el reconegut saxofonista David Amat. Hora: de 22 h a 24 h. Museu de la Moto. Canillo.

‘Abundància Europe Tour’ - Desierto y agua

Desert i Aigua et proposa una experiència transcendental. Amb un live set en què fusionen música electrònica amb instruments ancestrals andins. Hora: 22 h. La Fada Ignorant. Andorral a Vella.

Pícnic del silenci

Torna un clàssic de les nits escaldenques en què podreu triar la música del vostre DJ preferit! A més, podeu gaudir encara més d’aquesta sessió de música a l’aire lliure, portant el vostre pícnic. Hora: 21 h. Prat del Roure. Escaldes-Engordany.

CONFERÈNCIA

‘Tots inflamats?’

Amb Alice Dénoyers, nutricionista, priconeuroimmunologia clínica i coach en AIP. Hora: 19 h. Hotel Roc Blanc Holistic Wellness. Escaldes-Engordany.

‘Les cicatrius que ens donen la vida’

La taula rodona anirà al voltant de l’exposició DesCORda’t. Pretén apropar al públic general una realitat que afecta moltes persones. Hora: 18.30 h. Hotel Roc Blanc Holistic Wellness. Escaldes-Engordany.

EXPOSICIONS

‘Clixé de Canòlich’

Recorregut íntim i nostàlgic, més de cent fotografies particulars inèdites de Canòlich, del 1900 al 1999, acompanyades d’un centenar d’aparells fotogràfics amb què podrien haver estat fetes. Horari: de dimarts a divendres de 16 a 20 h i dissabte de 10 a 13 h i de 16 a 20 h. Sala Sergi Mas. Sant Julià de Lòria.

Fins al 13 de juliol.

‘Integrats’

Exposició fotogràfica Integrats, del Grup de Folklore Casa de Portugal. Horari: de dilluns a divendres de 10 h a 13 h i de 15 h a 19 h.

Biblioteca comunal de la Massana. La Massana. Fins al 28 de juliol.

‘DesCORda’t’

Mostra d’una forma oberta i natural la cicatriu causada per una operació a cor obert i transmet valors com la superació personal, les ganes de viure i la positivitat.

Hotel Roc Blanc Holistic Wellness. Escaldes-Engordany. Fins a l’1 d’agost.

Eduard Arranz-Bravo. ‘Diálogo’

Diàleg amb Javier Balmaseda. Horari: de dilluns a divendres, de 10 a 13 h i de 16 a 19 h. Dissabte, de 10 a 13 h. Ambaixada d’Espanya a Andorra. Andorra la Vella. Fins al 17 d’agost.

‘JAPÓ. Una història d’amor i guerra’

Destacats artistes gravadors japonesos conviuen amb una mostra sobre la vida japonesa a través de l’exhibició d’armadures samurais, quimonos, objectes de la vida quotidiana i fotografies.

Centre d’Art. Escaldes-Engordany.

Fins al 23 de setembre.

‘Khrôma. L’univers emocional del color’

Exposició que pretén aprofundir en la importància particular de cada color i com aquesta apreciació pot variar d’una persona a l’altra. Museu Thyssen. Escaldes-Engordany.

Fins al 7 de gener.

tracking