Agenda

Centre històric i romànic d'Andorra la Vella

Consulta l'agenda cultural i d'activitats d'Andorra avui

Centre històric i romànic d'Andorra la Vella

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

FIRES I MERCATS

La Serenalla

Espais de mercat d’artesans i productors, espais de música, de benestar, música, tallers i reflexió, al Prat Gran. Tot el dia. Prat Gran. La Massana.

FESTES I TRADICIONS

Festa Major de Canillo

20.30 h: traca d’inici de la festa major de Canillo. Rotonda Els Refugis.

Sopar popular temàtic (country) amb sorpresa! 20 € per persona. Pàrquing Els Refugis.

23.30 h: grup country All Woods Trio. Pàrquing Els Refugis.

1.00 h: festa Apolo Barcelona. Pàrquing Els Refugis.

Canillo.

VISITA

Centre històric i romànic d’Andorra la Vella

Descobriu la història, la tradició i la cultura passejant per Andorra la Vella, visitant-ne el llegat arquitectònic, escultòric i pictòric. Hora: 16.30 h. Centre històric. Andorra la Vella.

Visita guiada del Camí hidroelèctric d’Engolasters

La casa dels guardes, l’antic i emblemàtic funicular, la galeria interior de la presa del llac... El camí hidroelèctric d’Engolasters ens endinsa en les instal·lacions hidroelèctriques que envolten el llac, així com en la relació estreta entre aquestes infraestructures i la història d’Andorra. Vine a descobrir-lo i emporta-te’n un munt d’anècdotes! Hora: 20 h. Camí hidroelèctric d’Engolasters. Escaldes.

Visita guiada a Escaldes-Calda i la importància de l'aigua termal

Aquesta volta ens permet visitar d’una forma relaxada i amena els llocs més emblemàtics i interessants d’Escaldes, Caldea. Farem referència a la importància que l’aigua termal ha tingut en la història de la parròquia. Hora: 10.30 h. Parc de la Mola. Escaldes-Engordany.

Visita guiada a Andorra la Vella

Aquesta activitat ens permet visitar d’una forma distesa els llocs més emblemàtics i interessants d’Andorra la Vella, incloent-hi el centre històric. Hora: 18 h. Plaça de la Rotonda. Andorra la Vella.

Visita guiada nocturna A andorra la Vella

Explorem el centre històric, part de les seves escultures, monuments i l’arquitectura d’avantguarda, on la il·luminació juga un paper preponderant. Els ensenyem a jugar i gaudir de la llum i recrear les emocions de la integració de l’entorn en l’espai que explorem junts. Hora: 22 h. Plaça de la Rotonda. Andorra la Vella.

EXPOSICIONS

‘Integrats’

Exposició fotogràfica Integrats, del Grup de Folklore Casa de Portugal. Horari: de dilluns a divendres de 10 h a 13 h i de 15 h a 19 h.

Biblioteca comunal. La Massana. Fins al 28 de juliol.

‘DesCORda’t’

Mostra d’una forma oberta i natural la cicatriu causada per una operació a cor obert i transmet valors com la superació personal, les ganes de viure i la positivitat. Hotel Roc Blanc Holistic Wellness. Escaldes-Engordany. Fins a l’1 d’agost.

‘Constants vitals’

Mostra d’Andreu Buenafuente. Art al Set Galeria. Escaldes-Engordany. Fins al 31 de juliol.

tracking