Televisió

Amor fidel o vertader

Movistar Plus+ anuncia que oferirà en streaming a partir del mes d’agost la sèrie mexicana ‘Volver a caer’, l’adaptació de l’obra literària ‘Anna Karènina’.

La sèrie és protagonitzada per Maxi Iglesias i Kate del Castillo.

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Arriba l’adaptació mexicana del clàssic literari Anna Karènina a Espanya de la mà de Movistar Plus+ i titulada Volver a caer. La plataforma ja ha fixat el dia d’emissió del primer episodi el 6 d’agost i se n’emetrà un de nou tots els diumenges. La sèrie va ser llençada al mes de gener a la plataforma d’streaming Vix i és protagonitzada per Maxi Iglesias interpretant al jove Vico, i Kate del Castillo interpretant Anna Montes de Oca.

Aquest dramàtic situa a Anna Montes com la figura central de la història: una important saltadora mexicana i guanyadora d’una medalla d’or olímpica. La seva passió triomfa i la seva vida amorosa és molt clara: està casada amb el president del Comitè Olímpic de Mèxic. Tot i això, la seva estabilitat conjugal no està en el seu millor moment i, de fet, pateix un gir dràstic quan coneix i s’enamora perdudament del jove músic Vico. Això provocarà en el personatge una lluita interna entre l’amor fidel i l’amor vertader que l’obliga a prendre una sèrie de decisions que poden posar en perill el seu matrimoni.

Juntament amb els dos actors del panorama nacional espanyol que donaran vida als protagonistes, el catàleg també inclou a Rubén Zamora com a Jandro, el marit de la protagonista; Lucía Gómez-Robledo com Kiti; Edwarda Gurrola com Dolly; Martín Altomaro interpretant a Óscar, i Daniel Tovar a Levin. Aquesta sèrie se situa a l’època actual de Mèxic i plasma el dramàtic amor passional que viuran ambdós protagonistes. Està produïda per Endemol Shine Boomdog, juntament amb Almudena Ocaña i Aurora Gracià Tortosa, dues espanyoles que van contribuir al guió d’aquesta adaptació literària a la televisió. El projecte està dirigit pel mexicà Hari Sama, guanyador de quatre premis, com el Premi Especial del Jurat al Festival de Cine de Màlaga amb el seu projecte Esto no es Berlín de l’any 2019.

tracking