Agenda

Itineraris guiats: Visita de Santa Coloma

Consulta l'agenda cultural i d'activitats d'Andorra avui

Itineraris guiats: Visita de Santa Coloma

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

MÚSICA

‘Concerts a la terrassa The Roof Top Van’

Concert a càrrec de Lia de Cuba. Hora: 20.30 h. The Roof Top Van. Escaldes-Engordany.

‘Estiu a la Massana-Dijous a la fresca!-Concert de músiques del món’

Una formació musical nova al país que posa l’accent en el valor de la cançó en totes les seves variants i estils i que, com si fos un viatge, ens mostra qualsevol diversitat estètica. David Sanz, guitarra, i Roser Puigbò, veu. Hora: 20 h. Plaça de Les Fontetes. La Massana.

ACTIVITATS

‘Activitats Thyssen juliol. Visita teatralitzada a l’exposició’

Visita teatralitzada a l’exposició, en el marc de la programació Nits d’estiu als museus, impulsat per l’Àrea de Museus d’Andorra. Durant la vetllada, l’actriu Núria Montes interpretarà la pintora expressionista alemanya Gabrielle Münter.

Horari: A les 19.30 h, 20.30 h i 21.30 h. Museu Thyssen. Escaldes-Engordany.

TALLERS

‘A ritme d'estiu -Taller de sardanes’

Taller de sardanes de festa major. A càrrec de Jaume Torra, director de l’Esbart Laurèdia. Hora: 20 h. La Trapa. Sant Julià de Lòria.

VISITES

‘Itineraris guiats: Visita de Santa Coloma’

El recorregut passa per la vall de Santa Coloma i ofereix una visita exterior i interior d’una de les esglésies preromàniques més antigues i emblemàtiques dels Pirineus, fins a arribar al jaciment de la Roureda de la Margineda. Preu: 10,45 euros. Hora: 9.30 h. Santa Coloma-per tot el poble. Andorra la Vella.

‘Visites guiades pels tècnics de Patrimoni Cultural-Descobrint els treballs de restauració i il·luminació de l’església de Sant Joan de Caselles’

Presentació dels treballs realitzats des del novembre del 2022 fins al juny del 2023 a l’interior i a l’exterior de l’església de Sant Joan de Caselles pel Departament de Patrimoni Cultural. Hora: 19 h. Església de Sant Joan de Caselles. Canillo.

EXPOSICIONS

‘Integrats’

Exposició fotogràfica Integrats, del Grup de Folklore Casa de Portugal. Horari: de dilluns a divendres de 10 h a 13 h i de 15 h a 19 h. Biblioteca comunal. La Massana. Fins al 28 de juliol.

‘Constants vitals’

Exposició d’Andreu Buenafuente. Entrada gratuïta. Horaris: de dilluns a divendres, de 16 a 20 h. Art al Set Galeria. Escaldes-Engordany. Fins al 31 de juliol.

‘DesCORda’t’

Mostra d’una forma oberta i natural la cicatriu causada per una operació a cor obert i transmet valors com la superació personal, les ganes de viure i la positivitat. Hotel Roc Blanc Holistic Wellness. Escaldes-Engordany.

Fins a l’1 d’agost.

‘meditacions’

L’artista Io Casino presenta un recull de peces o meditacions amb tinta i ploma de metall sobre paper. Galeria Taranmana. Escaldes-Engordany. Fins al 31 d’agost.

‘Japó. Una història d’amor i guerra’

Destacats artistes gravadors japonesos conviuen amb una mostra sobre la vida japonesa a través de l’exhibició d’armadures samurais, quimonos, objectes de la vida quotidiana i fotografies. Centre d’Art. Escaldes-Engordany.

Fins al 23 de setembre.

tracking