Prediccions del zodíac

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Àries Atesa l'energia astral d'aquest dia, avui us caldrà comunicar-vos amb una ànima bessona. Serà important tenir algú a la teva vida que comprengui el teu veritable ésser. En aquests moments voldràs parlar amb algun amic proper o amb la teva parella. Tindràs pensaments que vols compartir o idees per les quals sents emoció.

Taure De vegades només vius el dia a dia, anant d'un esdeveniment al següent. No sempre penses sobre el significat superior de la teva vida. Què fas? Vius els teus somnis? O d'alguna manera has perdut el rumb? Avui és un bon dia per preguntar-te aquestes qüestions. L'energia celestial us incentivarà a parar i observar la vostra vida.

Bessons Segons l'alineació celestial, avui estaràs en un estat mental consent. Estaràs d'humor per llegir literatura que t'inspiri. O trobaràs plaer a escoltar música clàssica o antics àlbums de jazz. Necessitareu envoltar-vos d'energia positiva per sentir la positivitat i l'harmonia del món. Dóna't temps i espai per gratificar-te de manera que el teu esperit tingui la possibilitat de renovar-se.

Cranc El pronòstic avui és atractiu. Amb l'alineació astral actual, pots esperar una coordinació i un treball en equip excel·lents a la feina. Aprofita aquest aspecte per posar els diners a treballar perquè el mateix aspecte regirà la teva vida financera. Si heu de complementar qualsevol inversió d'aquest mes, avui serà un bon dia per fer-ho.

Lleó L'energia astral en joc us servirà per baixar les cortines de l'escena de la batalla. Estàs cansat/da i has estat funcionant dormint molt poc. Semblaria que en aquest moment estàs sobrecarregat/da a gairebé qualsevol àrea. Aprofita aquest període de clama per relaxar-te. Fes el que gaudeixes més, encara que signifiqui dormir una llarga migdiada.

Verge Finalment passarà que abandonis alguns dels teus projectes professionals i et “lliuris” de certs contratemps a la feina. Semblaria que tots els teus esforços del passat fossin saldats. Els cossos astrals avui es realinearan i aquests talls amb el passat et començaran a semblar naturals. Veuràs que vas fer el correcte en deixar algunes coses al darrere.

Balança Avui serà un dia força feliç per a tu. I serà menys solitari que els dies anteriors. Coneixeràs persones noves a la feina que parlaran amb tu sobre participar en projectes futurs. Les possibilitats per al desenvolupament seran múltiples, així com les teves responsabilitats. Has d'agrair-vos a l'alineació dels cossos astrals.

Escorpí No és gaire fàcil canviar la filosofia que un té. Potser la part més difícil és experimentar moments quan accions passades ja no semblen justificar-se. Així, és difícil canviar les creences velles. Com que ets incapaç de parar abruptament, continues fent allò de sempre, encara que ja no creguis en allò que fas.

Sagitari El punt de vista d'aquest dia és excel·lent! Només que necessites donar a la teva moral una empenta. Has gastat definitivament molta energia últimament eliminant les incerteses de la teva vida, especialment a la feina. Estranyes un clima de pau i seguretat, de fet, ho necessites per prosperar.

Capricorn Tens una inclinació òbvia cap a l'ajuda als altres, però avui l'aspecte en joc serà pensar en tu mateix/a. I això és bo. Després de tota la feina que has fet darrerament et mereixes alguna recompensa. Si ningú no et necessita properament, dóna't el gust amb una recompensa que t'agradi, com un dia de descans i recuperació.

Aquari Per algun temps has estat en el procés de canviar camps, especialment a la teva vida professional. Ningú no t'obliga a fer-ho, ho fas per pròpia noció. I el que és millor, ho fas utilitzant els teus recursos personals que mai no vas imaginar fossin tan reals i efectius. Simplement vas creure que la vida no podia ser així.

Peixos Amb l'alineació planetària actual, estareu d'humor per estar al voltant d'objectes històrics o d'altres obres d'arts. Desitjaràs visitar un museu o galeria. O gaudireu d'un concert musical o simplement de caminar per un districte antic de la ciutat per admirar l'arquitectura de les construccions.

tracking