Televisió

Confirmada 'Élite' 8

Netflix va anunciar que hi haurà una vuitena temporada, fent de la sèrie una de les més longeves del gegant de l’streaming.

Torna el personatge de Nadia interpretat per l'actriu Mina El Hammani.

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Netflix reafirma el retorn de Las Encinas: arriba la vuitena temporada d’Élite, una de les sèries més exitoses de la plataforma, amb data d’estrena el pròxim 28 d’octubre. Tot i no saber si serà la darrera i definitiva, la vuitena temporada la converteix en una de les sèries més llargues de la plataforma, superant així a alguns dels projectes més notoris del gegant de l’streaming com House of Cards amb sis temporades o Orange Is the New Black amb set. Netflix encetarà el rodatge durant les pròximes setmanes i, tot i no disposar d’indicis de quin serà l’eix central de la història o quins personatges agafaran més protagonisme, els espectadors esperen veure un desenllaç de tots els implicats, les relacions entre ells i les situacions a les quals estan sotmesos.

L’anunci de la nova temporada va venir acompanyat del retorn d’un dels personatges més captivadors de la ficció, la Nadia, interpretada per l’actriu Mina El Hammani des de la temporada d’estrena fins que va abandonar l’elenc després de la tercera. Netflix espera tornar a rebre l’actriu com un dels personatges principals que donarà vida de nou al seu personatge. Juntament amb ella, la plataforma va confirmar la participació de Valentina Zenere i André Lamoglia, dos dels actors amb més pes de les últimes temporades, així com Ander Puig, Carmen Arrufat, Pepe Ocio, Godeliv Van der Brandt i Luz Cipriota, tots ells incorporats a partir de la sisena temporada.

Tot i les altes expectatives per part dels seguidors d’Élite, la plataforma no va confirmar cap incorporació més de l’elenc original de la primera temporada. Alguns dels actors més sol·licitats són Danna Paola interpretant a Lucrecia, Ester Expósito interpretant a Carla, Aarón Piper amb el personatge d’Ander o Miguel Bernardeau que va donar vida a Guzmán.

tracking