televisió

Sense rescat a l'aire

La plataforma d’streaming Apple TV + presenta una apassionant història d’avió: un thriller d’acció, emoció i suspens que manté l’espectador enganxat

L'actor protagonista i productor executiu, Idris Elba.

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Un film pot ser apassionant, però angoixant a l’hora. Secuestro en el aire (Hijack, en anglès) és un thriller britànic de suspens i d’acció creat per George Kay i Jim Field Smith.

La sèrie tracta el segrest del vol KA29. A bord, s’hi troba el negociador empresarial Sam Nelson, amb una única missió: recuperar la seva dona quan arribi a destí. Poc després d’enlairar-se, el vol, que havia de ser un trajecte molt tranquil, fa un gir dràstic i aquí és quan entra en acció el protagonista Nelson. Tractarà de mantenir el trajecte sense desviament i els passatgers en vida. Els mitjans i el món sencer seguiran el cas des de la Terra, un cas que els deixarà a tots pendents de la resolució. Però haurà d’utilitzar la seva posició com a passatger de primera classe per intentar parlar, ajudar i arribar a un acord amb els criminals. Durant el vol infernal, Nelson haurà de fer servir les seves habilitats professionals per salvar-se ell mateix, els prop de 200 passatgers a bord i l’avió per arribar a destí. I no tan sols brillarà per la capacitat de mantenir la calma entre els passatgers, sinó també per la seva capacitat de mediació amb els criminals.

La sèrie és una coproducció de la companyia Elba, Green Door Pictures, 60Forty Films i Archery Pictures per Apple TV + i és la primera sèrie de l’acord d’exclusivitat entre Apple TV + i Elba amb l’opció de compra.

La sèrie disposa d’una única temporada de set episodis i cadascun està narrat en temps real, és a dir, corresponen a la durada d’un vol real de set hores amb sortida a Dubai i destí a Londres.

La interpretació del personatge protagonista va a càrrec de l’actor Idris Elba, el qual dona vida a Nelson. La resta del repartiment el formen Neil Maskell, Eve Myles, Christine Adams, Max Beesley, Archie Panjabi, Ben Miles i Kate Phillips. Aquesta minisèrie va ser estrenada el passat 28 de juny a Apple TV +.

tracking