Agenda

Centre Històric i romànic d'Andorra la Vella

Consulta l'agenda cultural i d'activitats d'Andorra avui

Centre Històric i romànic d'Andorra la Vella

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

LA PROPOSTA DEL DIA

Centre Històric i romànic d’Andorra la Vella

Descobriu la història, la tradició i la cultura passejant per Andorra la Vella, visitant-ne el llegat arquitectònic, escultòric i pictòric. Hora: 16.30 h. Centre Històric d’Andorra la Vella. Andorra la Vella.

CURSOS I TALLERS

Performance com a eina d’expressió

Taller per descobrir les eines bàsiques de la performance, a càrrec de l’Emma Regada. Si teniu joves interessats en les Arts Escèniques, pot ser una bona manera d’enriquir el seu bagatge creatiu i teatral. Hora: de 16 a 20 h. La Trapa, Taller de cultura. Sant Julià de Lòria.

VISITES

Itineraris guiats: Ser apicultor per un dia, tota una experiència

Aprofiteu la visita guiada pel poble de Santa Coloma i gaudiu sent apicultors per un dia. Us proporcionarem tot l’equipament i podreu conèixer de ben a prop com viuen les abelles, amb una explicació de tot el procediment de la recol·lecció de la mel. Hora: 9.30 h. Santa Coloma, per tot el poble. Andorra la Vella.

FESTES MAJORS

Festa Major d'Escaldes-Engordany

09 h Missa del patró

11 h Obertura del Mercat

12 h Dia del Turista

12 h Obertura dels Food Trucks

De 17 h a 20 h Inflables infantils

18.30 h Repartiment de xurros

19 h Personatges Disney

20 h Havaneres amb Cavall Bernat

21.30 h Zumba Fluor i 22.30 h Ball de nit

23 h Grup de Versions Waikiki

01 h Tancament del Mercat i Food Trucks

01.30 h DJ Montalvo

Festa Major de Ransol

12 h Missa Solemne (Església de Sant Jaume de Ransol).

13 h Cercavila amb la Follia Band.

Ransol. Canillo.

ACTIVITATS INFANTILS

Un estiu de gresca al Pas de la Casa: 'Ludoteca de sons' amb el Drapaire musical

Espai on es pot jugar i experimentar amb el so a través de l’aigua. Sons de bombolles, gotes, fonts, percussions... Res no sona si no et bellugues! Plaça de l’Església del Pas de la Casa. Encamp.

EXPOSICIONS

‘Integrats’

Exposició fotogràfica Integrats, del Grup de Folklore Casa de Portugal. Horari: de dilluns a divendres de 10 h a 13 h i de 15 h a 19 h. Biblioteca comunal. La Massana. Fins al 28 de juliol.

‘Constants vitals’

Exposisició d’Andreu Buenafuente. Entrada gratuïta. Horaris: de dilluns a divendres, de 16 a 20 h. Art al Set Galeria. Escaldes-Engordany. Fins al 31 de juliol.

‘DesCORda’t’

Mostra d’una forma oberta i natural la cicatriu causada per una operació a cor obert i transmet valors com la superació personal, les ganes de viure i la positivitat. Hotel Roc Blanc Holistic Wellness. Escaldes-Engordany.

Fins a l’1 d’agost.

‘Meditacions’

L’artista Io Casino presenta un recull de peces o meditacions amb tinta i ploma de metall sobre paper. Galeria Taranmana. Escaldes-Engordany. Fins al 31 d’agost.

‘Abracadabra: Il·lusionisme i màgia a cal Plandolit’

Descobriu una de les facetes més desconegudes de la família Areny-Plandolit, la vinculació d’alguns dels seus membres amb el món de la màgia. Museu Casa d’Areny-Plandolit. Ordino. Fins al 31 d’agost 2023.

‘JAPÓ. Una història d’amor i guerra’

Destacats artistes gravadors japonesos conviuen amb una mostra sobre la vida japonesa a través de l’exhibició d’armadures samurais i quimonos. Centre d’Art. Escaldes-Engordany.

Fins al 23 de setembre.

‘Notes sobre l’Antropocè’

L’exposició reuneix el treball de set artistes, internacionals i andorrans, que exploren les complexitats de la transformació de la nostra relació amb la natura. Sala d’exposicions del Govern. Andorra la Vella. Fins a l’1 d’octubre.

tracking