Agenda

Festa major de Sant Julià de Lòria

Consulta l'agenda cultural i d'activitats d'Andorra avui

Festa major de Sant Julià de Lòria

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

LA PROPOSTA DEL DIA

Festa major de Sant Julià de Lòria

18 h. Obertura de la Ràdio Festa Major

19 h. Concert amb Lasdis B.

23 h. Nit de versions de música dels 80 amb Strenos.

00.15 h. Discomòbil amb Marc Montalvo i Despárrame Party.

CURSOS I TALLERS

‘El retrat, diferents tècniques’ - Estiu amb A d’Art

Dibuix d’observació, identificar els trets característics de la persona. Del llapis al carbonet, del carbonet a la primera capa de pintura acrílica, de l’acrílic a la pintura a l’oli. Paleta de colors. Hora: de 10 a 13. La Capsa, espai de creació. Ordino.

ACTIVITATS

‘Observant el cel d’engolasters’ - Nits d’estiu als museus

Estrelles, planetes, galàxies, llunes... El cel d’Engolasters es convertirà en un escenari astronòmic d’excepció aquesta nit. Viatjarem amb l’astrònom Joan Pujol per la petita gran part de l’univers que se’ns oferirà. T’hi apuntes? Hora: 22.30 h. Camí hidroelèctric d'Engolasters. Escaldes-Engordany

‘CENTRE HISTÒRIC I ROMÀNIC D’ANDORRA LA VELLA’ - ITINERARIS GUIATS

Descobriu la història, la tradició i la cultura passejant per Andorra la Vella, visitant-ne el llegat arquitectònic, escultòric i pictòric. Hora: 16.30 h. Centre Històric. Andorra la Vella.

EXPOSICIONS

‘Integrats’

Exposició fotogràfica Integrats, del Grup de Folklore Casa de Portugal. Horari: de dilluns a divendres de 10 h a 13 h i de 15 h a 19 h. Biblioteca comunal. La Massana. Fins al 28 de juliol.

‘Constants vitals’

Exposisició d’Andreu Buenafuente. Entrada gratuïta. Horaris: de dilluns a divendres, de 16 a 20 h. Art al Set Galeria. Escaldes-Engordany. Fins al 31 de juliol.

‘DesCORda’t’

Mostra d’una forma oberta i natural la cicatriu causada per una operació a cor obert i transmet valors com la superació personal, les ganes de viure i la positivitat. Hotel Roc Blanc Holistic Wellness. Escaldes-Engordany.

Fins a l’1 d’agost.

‘Meditacions’

L’artista Io Casino presenta un recull de peces o meditacions amb tinta i ploma de metall sobre paper. Galeria Taranmana. Escaldes-Engordany. Fins al 31 d’agost.

‘Abracadabra: Il·lusionisme i màgia a cal Plandolit’

Descobriu una de les facetes més desconegudes de la família Areny-Plandolit, la vinculació d’alguns dels seus membres amb el món de la màgia. Museu Casa d’Areny-Plandolit. Ordino. Fins al 31 d’agost 2023.

‘JAPÓ. Una història d’amor i guerra’

Destacats artistes gravadors japonesos conviuen amb una mostra sobre la vida japonesa a través de l’exhibició d’armadures samurais i quimonos. Centre d’Art. Escaldes-Engordany.

Fins al 23 de setembre.

‘Notes sobre l’Antropocè’

L’exposició reuneix el treball de set artistes, internacionals i andorrans, que exploren les complexitats de la transformació de la nostra relació amb la natura. Sala d’exposicions del Govern. Andorra la Vella. Fins a l’1 d’octubre.

tracking